За сега съм къс с първи таргет 1249.30 и втори таргет 1246.23
![]()
За сега съм къс с първи таргет 1249.30 и втори таргет 1246.23
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356,
winer,
Мисля да ви лиша от присъствието си за няколко дена. По простата причина че ще се отдам на по-приятни неща и най-вече празници.
Колкото и да ми е пияна главата в момента - няма да се излагам и да ви отговарям на коментарите ви по горе...
Приятно и доходно трейдване - и весел уикенд.
От другата седмица - пак ви почвам
шегувам се. Лека ми нощ ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
winer (04-07-2013)
Аз загубих нишката за какво аджеба се спори, дали ще златото ще поевтинява или на кой са му по-достоверни данните и методите.
Аз пък ще намяткам някой въпросчета.
Говорите за потребление на физическо злато, ама ние търгуваме хартиено.
Та имаме ли реална съпоставка на двете.
Друг важен аспект дали се запазва потреблението на физическото увеличава ли се или се намалява.
За Китай-личното ми мнение е блажени са верующите дето си мислят, че тия изкарват реални статистики
Щатите като основан двигател на икономическите глобални процеси какво отражение оказват върху тоз финансов интстремунт.
Оттам отиваме на има ли връзка между американски дългови книжа и цената на златото.
Можем ли да говорим че пазара на златото е свободен при положение, че голям играч в него са и Централните банки.
Та ако ще се търгува злато по фундамент трябва се отчетат още една камара икономически индикатори, за да се случи нещото- ама аз съм аматьор самоук фундаменталист и още нямам самочуствието нито акаунт да търгувам по този начин, което не значи че не ми е интересно и не чета по темата.
Относно техническия анализ , ако съм на кеф тия дни може ви пусна един технически и вълнови.
Замерването със произволно избрани от нета графики дето сега се вихри тук в общи линии освен че се знае къде се пише за златото слабо подкрепя не добре изложените ви тези..
Нито пък навирането на изкарани проценти в някакъв момент.
За пазара две неща съм разбрала че са важни- тайминга и постоянството.
чакам
слагам си винаги два ордера с профит и стоп лос
Весело изкарване и на тебEli2356,
winer,
Мисля да ви лиша от присъствието си за няколко дена. По простата причина че ще се отдам на по-приятни неща и най-вече празници.
Колкото и да ми е пияна главата в момента - няма да се излагам и да ви отговарям на коментарите ви по горе...
шегувам се. Лека ми нощ ....
Расзпускай по празниците и това е
...че после тежка седмица те чака![]()
![]()
----------
Добре си решил. Аз още изчаквам. Днеска май така ще си отиде деня.
Аз съм доволен.
И двата таргета са налице.
Сега имам отложена покупка на 1255.44 с цел 1258. 63
Нищо не сменяш - просто си регваш акаунта ей тук и слагаш линка като подпис!....Оттам насетне всички ще ти воайорстват търговията почти в реално време
....Може и с последователи да се сдобиеш,да вкарат кинти при тебе.Че дори и ако на мен ми харесаш мога да ти подхвърля некоя и друга Милка от ония най-големите
....
https://www.instaforex.com/bg/regist...mm_account.php
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Сефте. За нас се сещаш само в търговски непочивни дни и без това, нищо ново. А защо не си превърнеш живота в един постоянен празник? Постоянно ще си отдаден на "по-приятни неща и празници". Всеки ден може да е празник, ако си го направиш такъв. И хич никога няма да ти се налага да се мъчиш да отговаряш на нечии некомпетентни коментари и да почваш тоя оня.Eli2356,
winer,
шегувам се. Лека ми нощ ....Ще си дразниш както казваш само ония, с които си прекарваш празниците - малко ще ти се ограничи кръга на "жертвите", но какво да се прави - всяко удоволствие се заплаща.
----------
SPART, не си падам много по това да ме воайорстват. Идеята да си сложа резултата в подписа беше на Мамута, но не съм казала, че я приемам. Но ще го имам предвид все пак, мерси за обяснението. Ако почне да ми липсва самочувствие, може и по тоя начин да си го подхраня, пък и някой лев и шоколадче, пардон голям шоколад да привлека както казваш.![]()
----------------------------------
MoneyMaker, яко правиш кинти от скалпиране, а? Правилно - то в сегашната ситуация друго не може да се прави. Аз пък имам малко къси незатворени от вчера, но явно далечни лимити съм им сложила и май има да почакам, освен ако не си преразгледам лимитите. Така или иначе днес не можах да търгувам досега и щом не са си уцелили лимитите и аз се захващам със скалпиране.
-------------------------------
А това злато търгува ли го изобщо някой - от 40 мин не е мръднало на никъде. А дано компенсира след малко нанякъде.
Последна редакция от Eli2356 : 04-07-2013 на 17:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Само ти го търгуваш в момента....NYSE затвори преди малко в 18:30 БГ,а COMEX затваря след час - в 19:30 !....В 1:00 часа като отвори го чакам нагоре и утре да е над 1300
![]()
......
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)