как е народе а добра ви вечер аз индикация за дълги нямам така че продължавам да чакам
мамуте ели приятен спор ви желая гледам че още се драчите
официално пазя неутралитет![]()
как е народе а добра ви вечер аз индикация за дълги нямам така че продължавам да чакам
мамуте ели приятен спор ви желая гледам че още се драчите
официално пазя неутралитет![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (03-07-2013)
Ааа, и ти все пак да не ме заболи много... че в добавка на досегашните много пък щеше да ми стане. Ами ти откъде ми знаеш прага на поносимост така точно?Мерси все пак за съобразителността.
И вие със Спарт какво сега - предупреждавате ни да си затваряме късите навереме ли? Щото иде големия взрив? Благодаря, ако е така. Ще го имам предвид поне аз. И ще чакам да мине Independance day утре да видим какво изригване ще се получи.
Пп: Странно как досега не са знаели онези неофициални дании за безработицата и инфлацията и как така глупаво търговските банки разпродават ли разпродават златото. Но важното е че ние поне знаем истината.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
winer (03-07-2013)
MAMYTA, ти да не си се набутал с инвестицйонно злато, като мойте познати от Германия?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ПРЕПОРЪКИ за цени на златото НИКОГА не съм давал... нямам никакво намерение точно на теб да ти казвам какво да си правиш със сделките.
аз със злато не се занимавам.
освен, че се лигавя на бонусната ми сметка в Инстата
П.С.
предпочитам USD-JPY и EUR-JPY
Последна редакция от MAMYTA : 03-07-2013 на 18:59
Със сигурност е имало хора, който много добре са знаели че е балон.
Сорос предупреди още преди 2 години.
Мойте приятели обаче щяха да ме пребият, когато ги предупредих че златото е балон и да го продават докато е време.
Интересното е че още ми се сърдят, сякаш аз съм виновника за срива в цената.
Ели, ти няма как да не се си компетентна, със профит фактор 9+
Не! Специално аз никога за нищо не съветвам непознати хора! Понякога обаче има непознати,които са ми виртуално симпатични със своя инат....Но в крайна сметка изхода за тях винаги е един,уви!![]()
http://forex-freezone.com/viewtopic....er=asc&start=0Първоначално написано от OPASEN-Вто. Дек 18, 2007 7:02 pm
Това ще ми е последния коментар във Форума, защото приключвам с хазарта FOREX
На времето играех ТОТО 1 и загубих много пари...
После играх ЕВРОФУТБОЛ и отново загубих много пари...
Минах през покер-машинките, но там загубих сравнително малко пари!
Практикувал съм много видове хазарт и до тук имам само загуби, но вече стига .
От FOREX изгубих най-много пари, но мисля, че спечелих цялото си бъдеще!!!
Изтеглих си кинтите от сметката и съм се зарекъл, за да не кажа заклел, повече да не практикувам хазарт в каквато и да е форма!
Пожелавам успех на всички Ви, въпреки, че ако един от Вас спечели, то всички останали трябва да загубят, защото големите пари винаги печелят!!!
Най-добре е, разбира се, да не играете на FOREX, но всеки сам си избира пътя в живота...
Късмет!
Задължително е всеки с форекс-стаж под 5 години да изчете темата внимателно! Доколкото разбрах,въпросният герой изобщо не е спазил клетвата си и дори наскоро се е появил и тук!
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART, разконспирирай го ве (ако не си ти разбира се )![]()
![]()
предполагам, че не е и Ели
а и аз няма как да съм...
осават още няколко варианта ....
MAMYTA (03-07-2013)
Да си призная честно, никога не съм се забавлявал толкова, колкото да гледам как някой ме обвинява за собстевните си проблеми.
Сигурно е и нормално и да търсиш вината у другите. Свикнал съм и вече дори се кефя
Интересното беше, че те са хора с много години образувание зад гърба си, и се набутаха, но както и да е...
Eli2356 (03-07-2013)
Оф... ако не те познавах толкова добре, да ти се обиждам... ама то... Ако не скокне само не си го изкарвай на другите (особено дребните рибета), които не вярват така горещо в идеята за поскъпване. Ако скокне - ще делим - обещавам да побутна нагоре, доколкото ми стигат силите.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz