Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката, точно за това питам за мнения. На 1.30, имаше опционна бариера. Цената отблъсна оттам, и тръгна нагоре. Сега за 1.33 се пише същото. Затова си мисля, че сме на кръстопът. Но си прав, че конфигурацията на последните 2-3 дена е бича.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чекай сега , че моя Чиляк Алонсо държи първа позиция за сега![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Skp (25-03-2012)
Ангеле `ич да го не слушаш РукитоТука ще се повторя. Може ли да ми обясните как се търгуват гаповете
и като се появят какво да се прави. Ако се появи на връх или на дъно или
в средата някъде във флат или и аз не знам . Като го видим какво да правим
дълги или къси да отварям. Ще се покрива ли корекция ли ще прави или и аз не
знам. Някой да светне с нещо. Благодаря предварително.
Щото ко го оставиш и на оня свят щ`та прати глупости да читеш
Най -простичко като ти падне Гап ,гледай да го "запълниш"
Към 2/3 от гаповете се запълват от пазара в първите 1- 2 часа на понеделника.
Говоря ти за Гаповете през времето когато пазара е бил неактивен -събота и неделя.
Останалите несъвършенства по графиките през времето на активния пазар от понеделник до петък са от Лукаваго Брокера.
Има само 1 проблем с умните момчета / мъже ... , че доста често са само умни![]()
евала на ферари и алонсо,ама Шумахер си остава най добрия за мене![]()
Благодаря ,Rosir.И ти си мислиш, че няма да ти отговорянали знаеш, че обичам да раздавам съвети
тук виждам две неща:
1. червенкото - много е важно да подбереш подходящ сетъп за вход
2. губещ е, защото пробивите са най-успешни в рейнджов период на пазара. отвори дневната и ще видиш за какво говоря.
Старо куче -медалист си.
/Стария ти ник май беше Rosir,ако не ме лъже паметта от фрии зоната/
Аз стигнах до горе доло същото заключение."червенкия " пробив е успешен поради два факта.
1 Поради обстоятелството че фракталите се появяват късно Такъв е характерът им на формиране ,няма как.Този пробив става в период на рейндж или още по точно в период на рейндж след като тренда е изчерпал енергията си.
Това на което Фицката му вика период на акумулация на пазара.Публикувал е картинка в началото на темата .
2 Ефекта започва да се проявява след Н1 и на горе При по бързите Т Фреймове се губи и размива - остава дори отрицателен.
Това е може би защото продължителноста на периода за акомулация при бавните ТФ от Н1 нагоре е няколко бара ,тоест времето за акумулация на пазара по е съизмеримо и често пъти по малко от времето за формиране на новите фрактали
Но все пак не е панацея. Всичко е относително.
ПП .Бе тук гледам всеки използува една купешка приказка Сетъп та Сетъп
На кое нещо му викате Сетъп че нещо съм изостанал като оня дядо дето му сгазили овцете![]()