Мойто IP е достатъчно изцапано - под постоянно и цялостно наблюдение съм, но не ми пука.Разрешавам ти съгрешиш и зарад мен!....
....Аз нямам IP за цапане и време да се занимавам с глупости
.....В момента удължавам трънки и глогинки за компоти и сладка
докато илюминатите не са се усетили да ги направят борсови стоки
Тая година реколтата е добра и дано в следващите 5 години поне,да е все така! Насетне,надали ще има друго кво да се яде
......
..........
Голям апокалипсис казваш ще настъпи.Както казах утре направо на 1900 ще затваряме както сме тръгнали...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е това чак за утре вечер, да мине азиатската пък ще видим.Ще сложа линк към анкетата да видим дали ще работи.
Повечето от индикаторите за настроения се правят с такива анкети.
Може да е от полза, да знаем до колко познаваме.
https://docs.google.com/forms/d/1EvF...WrTwM/viewform
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
winer (01-07-2013)
.................................................. .................................................. ..
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
winer (01-07-2013)
Айде пак започнаха с големите прогнози...Златото към 7000 долара? Емоциите засенчват фундамента при златото в момента и няколко фактора сочат към дългосрочно „бичо движение“ при метала, според някои специалисти.
как сте колеги, минаха абитуриентските и ценният метал взе да пада още повече![]()
Аз съм добре. Благодаря че попита
От миналото лято (този пост:
https://forum.bg/showthread.php?21-%...428#post182428
) отварям само къси при златото.
Направих прекрасен профит
Надавам се и ти да си
Ще се включиш ли в анкетета да видим, дали познаваме, че след малко ще стане 00:00 ще е време да преброим резултата?
ето тука
https://docs.google.com/forms/d/1EvF...WrTwM/viewform
Според както разбрах - прогнозата е направена от James G. Rickards ( http://en.wikipedia.org/wiki/James_G._Rickards )Айде пак започнаха с големите прогнози...Златото към 7000 долара? Емоциите засенчват фундамента при златото в момента и няколко фактора сочат към дългосрочно „бичо движение“ при метала, според някои специалисти.
Вероятно няма да стигнат няколко реда за да анализираме, защо е бил премахнат златния стандарт, но аз правих много изчисления и анализи преди 2 години по въпроса и вече имам мнение
"Rickards has said that the United States should return to a gold standard, which would be more stable[14] than fiat money."
Сега като чуя, някой да агитира, че златния стандарт трябва да се върне - вече знам кой му плаща
Много хора са заинтересовани от покачването на цената на златото (и от това повече хора да вярват в това)
а те освен това имат достатъчно кеш, да плащат на такива недоказани "професори"
(като James G. Rickards) да създават паника у хората (но не само малките спекуланти им се връзват).
Историята е пълна с такива примери.
----------
Така... колеги ето резултата от анкетата:
Бича 2 13%
Меча 5 33%
Доджи 3 20%
Неам си на идея, но искам да проуча. 5 33%
Утре вечер ще разберем дали мнозинството познава (поне в нашия форум)
Виждам, че прогнозата е с с лек превес на мечките,
което долу-горе пасва със COT репорта (опс... само за за едрите инвеститори)
любезно предоставен от Мамута
Скоро ще направя нова анкета, след като видим как сме се представили в тази.
Успех![]()
Последна редакция от winer : 01-07-2013 на 23:28
Eli2356 (01-07-2013)
Браво, Победителю!Залагане няма да правим - всеки да си залага на собствения вариант (ако има такъв) в собствения акаунт.
СОТ рипорта е с една седмица закъснение за съжаление.
Имаш ли някакво мнение за бъдещото движение на цената?
Пп: И аз направих добър профит от късите, и аз като теб само къси пускам от два месеца, но ти си ги хванал от началото.Преди това въобще не го търгувах златото.
Последна редакция от Eli2356 : 01-07-2013 на 23:41
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
winer (01-07-2013)