Доро утро народе! Кафенцето на Русалита е много хубаво, нали![]()
Доро утро народе! Кафенцето на Русалита е много хубаво, нали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (30-06-2013)
Добро утро канада,при нас стана време за второ кафеама времето е ужасно голям вятър и ситен дъжд едвам се разходихме на бързо и обратно вкъщи
и сега мисля да продължавам с форекс филмите като за неделя ,ама май ще забъркам преди това едни соленки
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
сигурен съм, че ще станат много вкусни!
Тук при мен днес пък е много готино време - след като валя три дни и нощи, днес е слънчево и тихо...Ще ида да карам велосипед с щерката като стане............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (30-06-2013)
Здрасти
Дебна и аз ...но нещо ме мързи да пиша ...нищо, че е последен ден за спам
Дремя си днес подобаващо, че поетичната ми душица се приготвя да посреща джулая
rusalita (30-06-2013)
Мда джулая и аз трябваше да съм на варна амаа с това лошо време не е за спане на плажа и отиде и тази година![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
albagpipe (30-06-2013)
rusalita (30-06-2013)
Добър ден ,
и при нас днес много дъжд,
но той не вреди на настроението![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз имах гости за обяд,
сега малка пауза ,
и след малко очаквам гости за следобедно кафе![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb