Как сте колеги, чешите ли езици и мен взе да ме досърбява![]()
Как сте колеги, чешите ли езици и мен взе да ме досърбява![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
compos sui
Правилно, Алба ако разчита само на интуицията, която не е това което е, а е това което е казал Грийди, ще пълни от празно в празно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Залягайте над дебелите книги , че докато сте ги прочели и стратегиите са нови ...![]()
army dad
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe, затова ще четем класиците и ще слушаме професионалистите във форума и така имаме уникалния шанс да си съкратим някои процедури , които те пък не са могли, мисля че ние сега сме на далавера![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А той Грийди казва, казва...ама все до мързела ме изплюва...важен фактор за опита е и времето...няма как да развиеш дори усет и да успееш да смели всичкото инфо
за няколко месеца и да се напериш до тези дето години са се занимавали и намерили своя стил и начин на търговия![]()
Да далавере си е
само дето някои ми разправят често ...това не ти трябва, но аз се бутам и се мъча да го разнищя ...и накрая пак стигна до това, че са били прави![]()
Олеле то за стил на търговия трябват милиони ...
army dad