Означава, че с мързел далеч няма стигнеш, това означава ...
И като знаеш, че е тъпо - що го правиш ... ?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Много го скастрихте момчето,
сега няма да посмее нищо да пита![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Emil Enchev,
знам ,
не съм си и помислила друго![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Означава, че всеки си има някаква граница на търпимост и единственото което ще постигнеш с такива елементарни въпроси е да се лишиш от възможността да ти се каже нещо наистина важно за което няма да намериш лесно информация в нета![]()
infesta (27-06-2013)
infesta (27-06-2013)
Ок момчета разбрах ви много добре, наистина има няколко човека ( и животни ), от които може много да се научи, стига да се зададат правилните въпроси
П.П. Надявам се не съм ви отказал да ми помагате![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
спри да питаш да кажем за месец и чети здраво и след това ще видиш , че въпросите няма да дразнят никой....![]()
infesta (27-06-2013)
Най-важно от всичко е способността да се формулират правилните въпроси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....