Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е как ще сме я сбъркали - ти да не гледаш монитора на обратно??? я не ме баламосвай
----------
**g, ами и аз му се чудя .............. какви са тез минуси???? направо си се сурнахме. Освен ако е имал впредвид да слизаме още сутринта ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (25-06-2013)
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
REDA (25-06-2013)
След като обсъдихме процедирането / защото REDA се опита да ме заблуди / ,
отново е време за обявяване на резултата
REDA води със 158:26
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (25-06-2013)
Тръгнахме, но ПРОЦЕДИРАНЕТО времево е насочено до към,,,,ранната ИКЕНДИЯ ,,,,,
П>П>Е хубу де,,,,,, като е ПЛЮС плюс да е !!!![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (25-06-2013)
Реде, що скромничиш? Ако бяха скъсили от 1.3145 до 1.3065 колко пипа са?
Па те се навират дълги да гонят
аферим
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
кльомбе, стига вече - на 3145 няма логика да се скъсява - нищо няма там. А ти като толкова ни начукваш канчетата, дай да ги видим твоите къси, че да дадеш пример.
ми сигнала беше прост по пътя на логиката на 4часа,след като не проби ма 200 тя го върна надолу към ма 888 и я проби
картинка да не се дразните
----------
така надявам се да успеете да ми разберете идеята за късите
движението беше между тия две плъзгащи-или ще пробие на север или на юг
----------
плюс фишера, плюс зелените свещи с зръжка отгоре като падащи круши
като поразгледаш картинката ще хванеш идеята
много са сигналите