Ти добре ли сиМислиш ли, че в момента съм обезпокоен кога ще го видим след като дългата ми даде профит и е с 0 стоп, докато твоята къса е на -
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
къси затворени на минимална печалба ръчно.......................................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (25-06-2013)
Кльомбата май успяла да си отвори мастиката.....
.................................................. ................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
kozoderski (25-06-2013)
1.3110-1.3115 бид е преломна зона. Бие ли я отваря нагоре, откатне ли да слиза може много да слиза.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Фицката безпогрешен, така и не каза що ти хареса тая подкрепа 1.3080
![]()
ми аз свикнах на по 200 пипа дневен профит и направо падам да се хиля като ви гледам как се мъчите за по 10-тина пипа като излъгани камилчета
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
mariq (25-06-2013)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (25-06-2013), Emil Enchev (25-06-2013)