да , тоя е наистина първенец по наглост , и наистина ще предизвика окупацията на Парламента ,... с въпроса си към Р. Петров :за кои протести ме питате ?!!!!!
да , тоя е наистина първенец по наглост , и наистина ще предизвика окупацията на Парламента ,... с въпроса си към Р. Петров :за кои протести ме питате ?!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (24-06-2013)
Може би сте прави!!!
Значи, долу правителството. Нови избори. Нови лица в парламента.
Но аз съм от старите. Изкукалите. Буташ старата къща и почваш да зидаш нова. Но къде са тухличките за новата. Може би Илиана Раева. Тя ще е новото лице на българската политика.
Сега в Туитър и другите социални мрежи колко посетители имало за 2-3 или 10 часа, не знам.Какви лозунги се вдигат там, не знам. Това са най-лесно и евтино манипулируеми начини за промиване на общественото мнение.
Жал ми е за България!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по- скоро ти мислиш хората за изкукали .... Илияна Раева е поредната клиентелистка и това хората много добре го разбират ,а тухличките са тези от т.н. " Улица "..,и който и да се опита да прави нещо без тях или мнението им ще се срути като пясъчна кула ..
аз пък за разлика от теб се гордея с България и Българите от последните 11 дни ..![]()
kmv (24-06-2013), Emil Enchev (24-06-2013), masta (24-06-2013), cyrano (24-06-2013)
Тогава тези тухлички да предложат нещо конкретно.
Състав на кабинета.
Програма за изпълнение.
Но нещо, дето ще работи. И утре няма да излязат нови тухлички, със същите искания.
Щото от 89та, до 97ма и аз съм бил на всички протести. И много ме е страх да не се потрети или попети старата история. И аз имам деца, дето искам да работят в нормална държава. И аз искам да ми се развива успешно бизнеса. И да ходя на почивка в Италия или Египет!
Георги,истинските привържениците на социалистическата идея трябва по-скоро да махнат сегашното ръковоство на БСП, и най-вече Станишев и да сложат примерно Георги Кадиев (има все още чисти хора в тази партия)... не осъзнавате ли, че колкото повече правите на пук на хората и стискате властта със зъби, колкото повече се потдавате на натиска на Местан за овладяването на контролните органи на властта от ДПС, толкова повече БСП губи като партия... едиствения полезен ход е незабавна оставка за да може на следващите избори БСП отново да влезе в парламента изобщо.... съгласен съм също, че ако си заминат тези няма качествен материал който да ги смени.. но по-добре анархия отлокото да сме роби на олигархията...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
, шом искаш това , трябва да погледнеш Истината в очите и на себе си да отговориш защо не е станало до сега: клиентелистки партии , обръчи от фирми ,нагласени търгове , корумпирани чиновници , неработещо правосъдие, мафията превзе Държавата ,време е Народът да си е върне , друг път просто няма , или Народа или Те е опцията , след 50 г тука ще са само цигани и турци .., с тази разлика ,че на тях не им дреме ..
ПП. като каза за биснеса ти .. ако е от тези с куфарчетата е ясно , че се чувстваш лично засегнат ..,и няма как да се очаква обективно мнение от теб !
Последна редакция от RyMu : 24-06-2013 на 12:39
RyMu, истината не само съм я погледнал в очите. Но съм я изпитал на гърба си. Имам имотно дело от 1993та година. Което няма да се реши. Независимо от парите дето съм похарчил. Адвоката ми казва, по добре е да си ответник. От колкото ищец.
Купувам тръжна документация за търг по ЗОП. Събирам екип, и почваме да работим по офертната документация. Но паля колата и отивам на място да огледам терена. Там вече се работи. От там в общината в отдела. "Ами ние променихме процедурата........"
Вече нямам доверие нито на минали, нито на настоящи, нито на бъдещи управници.
Тези протести за мен са някаква илюзия. Гонене на химера.
Щото знам че така е и в Австрия. И в Германия.
Не ги знам кои са в ръководството освен Станишев. И кой какви интереси защитава.
Бях доволен като разбрах че Румен Овчаров и Румен Петков не са в парламента.
Barabata, имаме си прокуратура. Нека тя да проработи. Още не чуваме нищо за печатницата с бюлетините. Явно използуват моментните обществени нагласи, за да го замажат. Нормално за България.