.................................................. .................................................![]()
.................................................. .................................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
РЕДА, да споделиш напредва ли лечението с жувотинския илач, че и аз да го изпробвам, че болежки подобни имам
Ама явно действа - дигнал те е на крака и кат младо яре си рипнал по баирите, некоя козичка да ..... ощастливяваш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Грешка грешка, но тази грешка на 20 сделки си е 400пипа. А пък 400пипа по 1 лот, са си 4000$ и хич да не е, но не е малка сума....и то при дори толкова малък обем![]()
КинО чадо,
чак да съм рипнал не съм,
но лекарството си е съвсем читаво!!!
Все пак активните му съставки са същите
използвани във всички подобни мазила.
Хубавото му е, че не е някво парливо
и няма затоплящ ефект, а някак си успокоява.
Направо си е без пари като се сравнява
с другите подобни,,,,,,
ПОЛЗВАЙ ГО!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро.................................
1.3427до края на Лондон.................................................. .............................................![]()
Последна редакция от alf : 24-06-2013 на 05:52
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (24-06-2013)
Добрю ютрю
РЕДА ще се пробва да направи опит за ПРОЦЕДИРАНЕ,
че още не е в добро функционално състояние.
Днес след 9:00 часа може да се очаква атака на
зоната 1,3030-1,3050 и при успех можем да видим
нещо от сорта 1,29777.
Ако обаче немците изкарат много напудрени данни
в 11:00 часа може да стане неква катастрофа за
привържениците на БАБА МЕЦА!!!
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!
Добрутру банда! Значи да очакваме търкал с баба Меца...
та аз гледам и виждам че евродолара е свръхпродаден и е тръгнал къмто1.3185- 1.32 ама ще го видим с какви намерения е
Хайде, спорна седмица и от мен
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
REDA (24-06-2013)
РЕДЕ, а дано тестваме 1.3138 първо да пробваме къси от трендлинията.
Тука някой занимавал ли се е в инвестиции в старт ъп-и?
Разчетох се уикенда за старт-ъпите в САЩ. Има всякакви истории, от уникалната съксес стори с набран капитал от по 5 долара в нето, до потрошени пари.
Прави ми впечатление нещо интересно. В САЩ се готви огромен скок в генното инжинерство. Вероятно това ще е новия дот.ком бум. Някъв пич набрал от фаър старт ъп по 5 по 10 долара и направил светещи водорасли, друг отгледал захарно звекло дето ще живее сигурно и в антарктида, примери хиляди. Направо съм стресиран. Други правят принтер за органи, да буквално, даваш стволови клетки и натискат копчето и ги отглеждат бъбрек и това е минало експериментални изпитания.
Ако някой търси варианти за инвестиции в нови и различни неща, може да си порови в темата, а и да сподели, ако намери нещо интересно. Даже се чудя дали да не си направим тема.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ади БАБО МЕЦО стига СПА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
)
![]()
![]()
Много мразя от понеделник да ма юркат
Тез дни трябва да видим производната на баджанаЖкото /1.3133/ , а именно 1.30333, което е 61.8% фибо на покачването от 1.2795
Въпроса е , че преди това може да качи малко до 1.3172 някъде.
Та за днес 2 варианта :
За нагоре целта 1.3172 със пречки :
1.3113
1.3155
За надоле целта е 1.30333 със подпиранки :
дъното 1.3088
1.3074
1.3052
РЕДЕ що само мене тормозиш брЯ ?![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА