Ми то с реални се влиза с толко, дето няма да те заболи да загубишМале мале, от 2 месеца търгувам и все повече се убеждавам колко съм далеч от истината - ако и следващите два е така се отказвам
Добре че не съм се метнал на реална сметка, защото познавам и такива "специалисти", които след месец се помислиха за готови и влезнаха с реални пари
Няколко вноски ше си ги броиш за обучение и послееее
Ку си ф играта Играш, ку не се предаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (21-06-2013)
Благодаря за окуражителния пост, надявам се да си прав с това с опита тъй като всеки ден се случват неща и пазара реагира по нов начин, надявам се да започнат да се повтарят ситуациите така че да мога да ги виждам , както вас повечето от форумаНапротив - с всеки изминал ден и опит ще ставаш все по-близко и по-близко. Самият факт, че караш още на демо означава, че си абсолютно в правилната посокаДругия месец като захранят и от инстата хибридната бонус сметка, усещането ще се промени и така докато се стигне до реалните пари
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (21-06-2013)
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Хубавото е че имаш графика и дълга хронология и ако имаш вече някаква стратегия може да си я проиграеш ретроспективно. Ако ти дава лош резултат, я променяш, търсиш какво се повтаря в печелившите и какво в губещите сделки и по този начин си изчистваш системата. Иска си време и смятане, нерви и дисциплина да се придържаш стриктно към правилата. Поне това е моя опит, но знаеш - РАЗНИ ХОРА, РАЗНИ ИДИОТИ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Стига го бъркайте човека с тея новини.
По-същественото е да положиш нужните старания и усилия, за да се научиш да четеш цената.
[IMG]http://en.tradimo.com/learn/forex-trading/beginner-strategy/getting-started/quiz/ Я направи тоз тест и кажи колко точки покриваш. Има нещо сбъркано.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Окуражителни постове ни ти трябват - ше си повярваш, ше ипотекираш апартамента и ше думнеш 50 лота нанякъде, дето ти се иска да иде пазара, той, като един галантен ЛОС ще ти каже ДОббъъррр Дееен и си до там
Това форекса е като къща да строиш - цели, план, ресурси, среда - фактори на пазара Бол, ДИСЦИПЛИНА иии мерак
И полеееека без зор
ти ли питаше днес за канадеца с флагчето на 15 мин, с идея за къси?