Ми ваша работа е, вие изтървате
.................................................. ................
Ми ваша работа е, вие изтървате
ае знам че ще има много голи големи цици ама не зависи само от мен :Pима време ще го измислим
.................................................. ......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Марин ти е шанса
.................................................. ............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е начи няма да стане филма
не бързай така не се знае ,знае ли се не е сигурно
...................................
Ще видим, има време, ама от тебе си зависи
.................................................. ........
Опааа
Забраниха достъпа чрез интернет до чуждестранните букмейкъри на еврофутбола
Машалла
Това се казва баш цензура
Следващата стъпка е да обявят форекса за хазарт и да го забранят и него![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten , финансовите пазари съществуват от мнооого дълго време , и това за хазарта е нереално просто ....
.................................................. ..........................
Ми те финасовите пазари пак ще си съществуват само дето на нас тука могат да ни затворят лавката
Какво ще направиш ако един прекрасен ден не можеш да си влезеш в акаунда на инстата и не можеш да се логнеш във форума
Ше пийнеш ли една студена водичка![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване