Мерси Фицка, дано един ден и аз започна да ги чаткам като теб!![]()
Мерси Фицка, дано един ден и аз започна да ги чаткам като теб!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (12-06-2013)
фицката (12-06-2013), nnikos (12-06-2013), anonimen komardjia (12-06-2013)
anonimen komardjia (12-06-2013)
Нищо не може да ме спре!Ще ви досаждам докато не ме сложите в игнора
![]()
![]()
Oleg, ако не е тайна с какъв процент от сметката влизаш в позиция? Знам, че трябва да е индивидуално и зависи от системата и някой други фактори, но все пак....... средно?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (12-06-2013)
nnikos (12-06-2013), anonimen komardjia (12-06-2013)
я едно въпросче и от мен, че нали уж се опитвам да разбера цената
Олег и Джи-джи казват, че при трендлиния има два варианта- или по тренда, или пресичане. Ако цената е над трендлинията, е ясно, но ако пресече, както е на картинката, тогава влизат в сила двата варианта. Олег казва, че ако цената се върне над трендлинията, трябва да си търгуваме по тренда. За пробив не си спомням кой какво е казал. Тук цената се връща над линията, седи там малко и тръгва обратно. Кой как би постъпил в тази ситуация"
http://www.mql5.com/en/charts/420770...staforex-group
NIQUE (19-06-2013)
Флагче на пробива, има и 930 също. Sell си ея едно въпросче и от мен, че нали уж се опитвам да разбера цената
Олег и Джи-джи казват, че при трендлиния има два варианта- или по тренда, или пресичане. Ако цената е над трендлинията, е ясно, но ако пресече, както е на картинката, тогава влизат в сила двата варианта. Олег казва, че ако цената се върне над трендлинията, трябва да си търгуваме по тренда. За пробив не си спомням кой какво е казал. Тук цената се връща над линията, седи там малко и тръгва обратно. Кой как би постъпил в тази ситуация"
http://www.mql5.com/en/charts/420770...staforex-group![]()
драгата (19-06-2013)
Цената пробива подкрепата на 98.64 и остава под нея и едновременно пробива и ТЛ-а. Край със сигналите за дълги. Вече се чакат сигнали за къси. А и горе има по-нисък връх както и пробив и на малката ТЛ от дъното в 7:30![]()