Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пущиняка неще да светне 3418...
аде бечо още малко ъп ъп ъп.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Не те отписвам и не съм си помислял да го направяно съм забелязал, че колкото повече се разчита на индикатори, толкова повече се губи усета към цената
Само да не започне някой сега спорове за усет и интуиция, че това вече е дъвкано
п.п. Усет, интуиция = разбиране движенията на търгуваният инструмент![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
за мен истината стои в това, кое е по-вярно - същността или определението за трендпо първото не е, по второто е
но аз не се задълбавам и просто си търся трендове по същност
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така е, спор няма. Но ще си позволя да кажа, че аз трудно (почти невъзможно) усещам цената, но пък за сметка на това, индикаторите са ми втора природа - явно е въпрос на възприятие.Не те отписвам и не съм си помислял да го направяно съм забелязал, че колкото повече се разчита на индикатори, толкова повече се губи усета към цената
Само да не започне някой сега спорове за усет и интуиция, че това вече е дъвкано
п.п. Усет, интуиция = разбиране движенията на търгуваният инструментПри осъществени сделки аз знам какво/къде е индикатора, но не знам нито ниво, нито позиция на цената, освен ако не е кендъл, което обаче пак си е вид индикатор. Може да ви е странно, чуждо, неразбираемо, ама какво да направя
Някой очакваше ли късите в златото днес? Никой - ама индикатора на мен ми ги "подаде"
- просто пример давам, нищо друго.
фицката (18-06-2013)
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
ти нали си на годишни и дневни бази бекъде се губиш? още не си видял отговора ми на твоя пост от снощи/вчера май
много ти е късен входа- аз бях от вчера
но това не означава, че го задържах
![]()
JaY_Z (18-06-2013)
Всеки път едно и също с тея DNT-та) ... Любими са ми, особено като почнат да акумулират за атака ...
Повече за DNT-то - ТУК
Отдавна се реформирах аз за интрадея,ама си трая щото висшестоящият орган тъй ми е наредил........Дневните бази си стоят - ама само колкото да си поддържам анализите по суровото ежедневие ( и за дискусии по форума....) ,но седмичните и годишните съм ги зарязъл от 2009г .насам щото пазарът е в широк рейндж и от тях няма смисъл да се претоварвам !
И да,Входа ми днес е късен,но поначало хубавите работи стават знаеш,бавно!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Happy68 (18-06-2013)