Какви диктатури, какви демокрации, я отивайте в Сингапур
Какви диктатури, какви демокрации, я отивайте в Сингапур
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес ойрото ше е с мека пишка.....Другата седмица обаче ше ги пори като риби - средносрочна цел 1.4200 и оттам шорт извън спота
".....Today should be quiet, as people are only asking about tomorrow," said Andrew Wilkinson, chief economic strategist at Miller Tabak. "You have to respect the power of what Bernanke says, and the reach of the impact of his words."
He doesn't expect the Fed to start tapering asset purchases, as there is still some question about the strength of the economic recovery. Investors will also be looking for clarity on what the Fed sees as constituting a sustained labor market recovery.
"It's not about what's written on paper [in the statement], it's how he responds to reporters' questions," Mr. Wilkinson said. "It would help if he added some meat to the bones on the description of what constituted [sustainable growth] in the labor market....."
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
D-12 (18-06-2013)
Няма бе, там много скъпо да имаш кола, пък все се налага да бръмнаш някъде, колкото и да се опитваш да опазиш природата. Искам в Швейцария или Люксембург - обичам планините и снежеца и часовниците и ножовете. Банките и шоколадите оставям на вас![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
хмм. май това беше движението до утре вечер... нито има сила да пробие тренда на Н4 за надолу, нито има сила за пробив на 1,3400... предлагам рейндж през следващите 30 часа...............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman 200 и кусур пипа направихме вече в оназ екзотика![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
фицката (18-06-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
NIQUE (18-06-2013)
RSI(14) 62.679 Купи
STOCH(9,6) 73.288 Купи
STOCHRSI(14) 97.204 Прекупено
MACD(12,26) -0.003 Продаи
ADX(14) 23.813 Купи
Williams %R -15.068 Прекупено
CCI(14) 137.1388 Купи
ATR(14) 0.0017 Повишена волатилност
Highs/Lows(14) 0.0015 Купи
Ultimate Oscillator 54.561 Купи
ROC 0.202 Купи
Bull/Bear Power(13) 0.0030 Купи
Купит: 8 Продаи: 1 Неутрално: 2
Резюме: Активно КУПИ