09:00 EUR Еврозона Изявление на президента на ЕЦБ - Марио Драги 18.06.2013
.................................................. .................................................. ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много рано са сетил да говори бре
.................................................. .......
крашна ми се Уйндоуса и нямах възможност да търгувам днес... дано не съм изпуснал много.............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
абе на тези плащат ли им извънредни??????????? ...................................... 09,00 при тях е поне 08,00ч, значи е извънработно време, следователно, извънредни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колеги привет, май не съм изпуснал нищо интересно днес А
Егати деня за търгуване , пълна скръб , очаквах долара да се размърда след добрите новини в 15:30 ч. но .....![]()
Той човека съм сигурен, че си търгува и си вади много повече от извънредните
.................................................. ........
Между другото на М15 виждам тройно връхче, може ли да му се вярва или 15 мин. фрейм е несериозен ?