Всичко написано е в кръга на шегата,за съжаление не съм имал удоволствието да го изкача ,а съм бил на много места из страната.Надявам се ,че носиш на майтап в умерена употреба Хепи.
Всичко написано е в кръга на шегата,за съжаление не съм имал удоволствието да го изкача ,а съм бил на много места из страната.Надявам се ,че носиш на майтап в умерена употреба Хепи.
compos sui
Хепи здравейРазбрах че си позагоряла малко, надявам се да е само от към тен
Нещо за релакс
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А аз съм искачвал всички върхове в България, дори някои по 2 пътиИ на всички туристически забележителности съм ходил. Комунизма поне знаеше как да изгражда родолюбие
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес ми харесва най-много евро-йена - много чисто и като по учебник:
на 4 ч пресечена трендлиния, тестче, и долу на 15 мин каквото ти кефне - има и 2В, има и дивергенция, има и линия на осцилатор
в такива дни ме е яд, че ходя на работаама то само хубаво го няма никъде
http://www.freeimagehosting.net/4fuxk
ооопс, забравила съм дивергенцията, ама вие ще я видите
Последна редакция от Happy68 : 22-03-2012 на 20:21
albagpipe (22-03-2012)
ахаами имаше и двама с някакви малки шейнички, като моторчета
изкачваха и слизаха само по стръмните места - доста адреналин си е, то аз само като ги гледах и слушах шума си ме дострашаваше, пък на тях какво им е било - кеф, кеф, кеф сигурно
![]()
Верно че е красота Хепи, ама това не го търгувам. БТВ с този брокер ли търгуваш на реал или ти е само за демо ?