Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мергел е вид скала. А за коя кола става дума .................. нямам идея. Най-добре си е немска кола. Па каквато ще да е!!!
Сега в интерекспо има изложение на коли, който е фен може да отиде.
Георги, срещала съм немски коли да създават невероятни проблеми на собствениците си, страхотни трошки. Ние пък сме имали Фиат Брава - е много добра се оказа, никакви проблеми, освен че беше широка и съм прекарвала какво ли не с нея. А в момента съм с френска кола и също съм доста доволна - откак я купих само я карам 3г. и половина по бели и черни пътища, никакви ремонти с изключение на 2-3 дреболии + че возията е много приятна и е много просторна и удобна отвътре с какви ли не джаджи, присъщи за най-съвременните коли, въпреки, че самата тя не е първа младост. Така че не бива да се правят такива генерални обобщения.
По темата: Ако ще се записвате за София и Пловдив, пишете ме и мен, макар че като гледам всеки много зает с търговия....![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-06-2013 на 14:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
а каква е товята кола ? аз нямам още кола ,мечтая си за бмв е36някой слънчев ден и занего ще намеря пари :.......
и напълно споделям мнението на Георги![]()
.................................................. ..
Най-добрата е новата кола,в момента имам налични две мои,карам повече едно Ситроенче с3- голямо магаренце е, сега и да се потроши ще го мятам, ново съм го взела сега е на 180 000,яд не ми е давало, почне ли да дава го продавам и следващото.
Шофьор съм 22 години вече първата ми собствена кола беше запорожец закупена с парите събрани от бала ми, занимавах се с транспорт и съм карала какво ли не.Голфа новите модели, макар да имат лоша слава покрай перничани по личното ми мнение са също много добри автомобили, от японските, което съм карала мазда, тойотите джиповете много ядове дават и прекален оскъпа подръжка.
А баварците не ги харесвам защото не стават за зимно време като шейни са.
Отдавна ми е минал мерака за скъпи играчки от една кола искам комфорт, нисък разход и да не дава ядове.
А френските коли зависи кои модели има някой много добри Ситроена с6 автоматик също е много добър, другите модели са дървета.
При френските коли има някои особености ,които ако не се знаят може се видиш в приключение, ако попаднеш на някой некадъен монтьор.
това за най-добрата кола - новата ,много точно и правилноНай-добрата е новата кола,в момента имам налични две мои,карам повече едно Ситроенче с3- голямо магаренце е, сега и да се потроши ще го мятам, ново съм го взела сега е на 180 000,яд не ми е давало, почне ли да дава го продавам и следващото.
Шофьор съм 22 години вече първата ми собствена кола беше запорожец закупена с парите събрани от бала ми, занимавах се с транспорт и съм карала какво ли не.Голфа новите модели, макар да имат лоша слава покрай перничани по личното ми мнение са също много добри автомобили, от японските, което съм карала мазда, тойотите джиповете много ядове дават и прекален оскъпа подръжка.
А баварците не ги харесвам защото не стават за зимно време като шейни са.
Отдавна ми е минал мерака за скъпи играчки от една кола искам комфорт, нисък разход и да не дава ядове.
А френските коли зависи кои модели има някой много добри Ситроена с6 автоматик също е много добър, другите модели са дървета.
При френските коли има някои особености ,които ако не се знаят може се видиш в приключение, ако попаднеш на някой некадъен монтьор.
голфовете не само новите модели, всички според мен са сполучливи.
еи тва за баварците в зимно време ,чувал съм от хора с нови модели бмв със системи и други глупости и пак не стават.
а японски ,френски ,мренски не ме харесват ......
Пишете ме и мен за среща в София
има ли фенове на марката?
Бавареца си е спортен автомобил, ускорява за нула време и така нататък, ама като погледна как харчи като натисна педала на газта и ми прилошава, а за зимно време не става заради предаването, както и нещо уж незначително, ама създаващо невероятен дискомфорт, не съм срещала седалки да имат толкова малък диапазон на местене и повдигане.това за най-добрата кола - новата ,много точно и правилно
голфовете не само новите модели, всички според мен са сполучливи.
еи тва за баварците в зимно време ,чувал съм от хора с нови модели бмв със системи и други глупости и пак не стават.
а японски ,френски ,мренски не ме харесват ......
А ако нямаш голям 2-3 години шофьорски стаж, купи си нещо старичко дето няма те боли сърцето като треснеш ламарините, да се научиш,после ще го хвърлиш и ще си вземеш нещо читаво.