Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пазара дава възможности, някой път за по 10 пипа, друг път за по 100. Някой дни може да има по 3-4 възможности, друг път може 3-4 дни да няма... Нашата работа е да следваме пазара. Аз отдавна спярх да си намислям предварително колко искам да взема. Вземам колкото ми се дава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
infesta (13-06-2013)
Добре казано, но много хора не го осъзнават, точно заради тази мисъл профит таргетите ми се струват нелепи. Може след 5 години да мисля иначе, но трябва да съм качил много левъли.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta (13-06-2013)
то е хубаво да си над нея ама само ++ няма какИ двата варианта са зле Все около нулата оставаш.
Даже може да раззвием мисълта " Взимам колкото ми дават и давам колкото ми се дава"
На мен лично около 4 години
Ти ако не правиш множеството грешки, може да смъкнеш периода на половина. Ако си намериш някой опитен, който е наясно как стават нещата ще смъкнеш още повече срока![]()