те тая система и аз до ден днешен си я пазя в личните съобщения с дата и час получено лично от РЕДА
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
пратете да я видя тази система , ако не е некоя акулска тайна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това може да го направи само РЕДА, ако реши![]()
Но не е задал точни критерии. Леко разхвърляно е описана, даже бая. Но ако се спазват правилата, може да се печели добре също.
И да, като цяло за ПА търговец е безполезнаНо иначе е добра
Важното е да има правила и те да се спазват.
На 33 е бил по Живково времеА системата верно я пращаше , ама на мен нищо не е пратил
Не мъ обича явно
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
То аз приключих за днескаосвен ако не изскочи някое читаво сигналче след малко, че ми се струва май пак нагоре ще поема
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
меча седмицата че финишираме
тренда че почака за другата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо до тука легендарно веднъж, предстои дваж .... до колко да броим![]()