Всички функционалности по сайта са вече възстановени! Може да използвате сайта както преди!
Поздрави!
Всички функционалности по сайта са вече възстановени! Може да използвате сайта както преди!
Поздрави!
GeorgiRR, https://www.instaforex.com/bg/specifications.php
------------------------------------------
daniwin, голямо тенкс. Днес през деня ни ми отваряше страницата с таблицата. Но сега я отвори. Сигурно и тук е имало технически проблем.
За сега избирам AUD/USD за експеримент. На първо четене, човек трябва да влезе поне с 10 лота на инстата, или 1 стандартен. Малко ми изправя косата. Щото 1 пип движение, си е 10 долара от акаунта. А да издържиш 2-3 фигури срещу тебе, знаеш каква отива сметката. Не знам ако само в инстата правя тази гимнастика, дали няма да ме баннат. Щото тук спокойно за секунди мога да преливам от едната сметка в другата. И един айфон в джоба ми е достатъчен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има да пишеш една година като луд за да събереш такава сметкаdaniwin, голямо тенкс. Днес през деня ни ми отваряше страницата с таблицата. Но сега я отвори. Сигурно и тук е имало технически проблем.
За сега избирам AUD/USD за експеримент. На първо четене, човек трябва да влезе поне с 10 лота на инстата, или 1 стандартен. Малко ми изправя косата. Щото 1 пип движение, си е 10 долара от акаунта. А да издържиш 2-3 фигури срещу тебе, знаеш каква отива сметката. Не знам ако само в инстата правя тази гимнастика, дали няма да ме баннат. Щото тук спокойно за секунди мога да преливам от едната сметка в другата. И един айфон в джоба ми е достатъчен.![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
как става отварянето на акаунт за демо състезанието снайпер , защото като си даунлоуднах платформата ми искаше да си направя регистрация през самата платформа, като ми зададе автоматично левъридж 1:100
----------
не знам дали левъриджа трябваше да бъде толкова , но си регистрирах и 10000 долара както пише в правилата на състезанието снайпер (което е за седмица)!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то на страницата за състезанията е описанокак става отварянето на акаунт за демо състезанието снайпер , защото като си даунлоуднах платформата ми искаше да си направя регистрация през самата платформа, като ми зададе автоматично левъридж 1:100
----------
не знам дали левъриджа трябваше да бъде толкова , но си регистрирах и 10000 долара както пише в правилата на състезанието снайпер (което е за седмица)!
https://www.instaforex.com/bg/contes...sniper_reg.php
Дали защото е събота и евентуално не са отворени пазарите не ми даде активен акаунт ! В правилата на състезанието пишеше че може да се направи регистрация през седмицата предхождаща избраното състезание !
----------
Е да де , аз се регистрирах за играта и сега не ми позволява да вляза с номера на сметката която ми излезе ! Сигурно ще трябва да изчакам да стане понеделник и да видя дали ще ми активира сметката ?![]()
май сметките стават активни като почне състезаниетоДали защото е събота и евентуално не са отворени пазарите не ми даде активен акаунт ! В правилата на състезанието пишеше че може да се направи регистрация през седмицата предхождаща избраното състезание !
----------
Е да де , аз се регистрирах за играта и сега не ми позволява да вляза с номера на сметката която ми излезе ! Сигурно ще трябва да изчакам да стане понеделник и да видя дали ще ми активира сметката ?
щот иначе може да натрупаш печалби преди старта ...![]()
![]()
Утре ще стане 1 седмица как съм заявил теглене и все още не ми превеждат сумата![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
пуснах ново теглене снощи , писах им казаха днес да видим ако не стане че пиша на Виолета следобед![]()