нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Еееее, голяма работа, това хич не ми е дерт, само с 1 позицийка, тънък стоп, яд ме е, че ми събраха всичките дълги индекси, останаха 2 на дакс и те заминават. А бяха на солиден плюс общоПак взех, ама смешно на фона на това, което беше.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КУЧИК а дали вече не е прибрано ???
.................................................. ....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
няма азиатски и китайски дъна има 1.34000 ела здравей и да се готви 1.37000 за думкане
че 1.4000 чака за пробив![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е сега вече ще се правят ламарини на колата. Тука в Софето пере страшна градушка.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (11-06-2013), anonimen komardjia (11-06-2013)
Човек да не не стане за малкосигурно екстраполира....дано не съм лош пророк ма мислим че с малко нема му излезе....от скромния ми опит добър таргет при тази ситуация е тъч/овършут на черта по последните два връха 3261 и 3285.....при такъв сценарии че има съпротива от фигурата и три връхчета заедно с потенциален спайк енд ченъл...
ПП Бомбе понеже мерси за разясненията........вярвам че не са случайни сделките ти нищо че понякога не ги разбирам....
Джей, за пореден път ми орисвате сделка и в знак на бойкот обявявам информационно затъмнение в/у сделките преди краен резултат![]()
Във вторник и сряда германският Конституционен съд, намиращ се в Карлсруе, ще заседава по жалбата на 37 000 германски граждани, в това число членове на германските леви и евроскептични професори, относно плана на Европейската централна банка (ЕЦБ) да се намеси на пазара на испанските и италианските дългови облигации миналата година, който спря излизането на испанската дългова криза извън контрол миналия юли и намали рисковете от разпадане на еврозоната, пише в. "Дейли телеграф". Решението на съда може да бъде взето след няколко седмици. Институцията няма правомощията да принуди ЕЦБ да промени политиката си, но може да издаде ултиматум спрямо Германската централна банка (Бундесбанк). Той ще забранява на банката да участва в по-нататъшни подобни стъпки на ЕЦБ. Подобен ултиматум може да обтегне отношенията между Берлин и ЕЦБ и да доведе до събития, които биха могли дори да накарат Германия да излезе от еврозоната, предупреждава Удо ди Фабио, експертът на Конституционния съд по въпросите, свързани с еврото. Конституционният съд вече е заседавал по подобни ключово важни случаи. Той подкрепи Лисабонския договор, но посочи, че националните парламенти на европейските членове са единствената легитимна форма на демокрация и постанови, че Германия трябва да откаже по-нататъшно участие в ЕС, ако то заплашва правомощията на германския парламент (Бундестага). Миналия септември съдът се обяви против замразяването на Европейския стабилизационен механизъм (ЕСМ), но върза ръцете на Берлин, като ограничи дяловото участие на Германия в него на 190 милиарда евро. Съдът беше този, който уби надеждите за еврооблигации или за европейски фискален съюз, като забрани на Бундесбанк да поема отговорността за решенията, взети от други страни.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Аз никога не чакам тест на трендлинията. Тестовете са на пробиви. Значи пробив, пулбек и продължаване в посоката на пробива (ако има тренд). Вероятност тренда да продължи до таргета- 60%. Не съм сигурен, че описвам ясно...
П.П. Вече в новия тренд имам тестове на неговата трендлиния - в посока тренда.
NIQUE (11-06-2013)