Ти започваш да си противоречиш.На мен ми е много трудно да търгувам по фундамента....Линията е пробита, ама съм на 90% сигурен, че ще я тества (тоест няма да скъсявам ...)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
казвам какво виждам... не съм казал, че съм затворил късата......... настроенията са срещу мен, но се надявам нещата да се променят....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Колеги, една питанка за тези, които търгуват през Инстата - имате ли разминаване в техните котировки и тези при други брокери? Като казвам разминаване, имам при мен разлика от 6 пипса на паундйена. Търгувам на два брокера и котировките им са идентични, но преди малко погледнах и Инстата и доста се изумих![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
разсъждава си на глас човека,така се получава когато се надяваш на едно ,а нещата говорят съвсем друго,то от тук само аз и той, май сме на къси,ама надеждата умира последна
ще обърне...трябва да обърне
,ако не,здраве да е
----------
аз съм имала подобни разминавания,но чак пък 6 пипса не,около 2-3 се е получавало,но за момента,не постоянно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (06-06-2013)
ActivTrades: EURUSD продължава уверено нагоре в очакване на важни икономически данни
http://forexnews.bg/mneniq-arhive/18...omi4eski-danni[COLOR="Silver"]
При мен има разминаване при инстата заради спреда на графиката ми показва една цена а на отворената сделка друга с разлика 3 пипса и понякога се получава така че спреда ми идва 6 пипса а не 3 незнам само при мен ли е такаКолеги, една питанка за тези, които търгуват през Инстата - имате ли разминаване в техните котировки и тези при други брокери? Като казвам разминаване, имам при мен разлика от 6 пипса на паундйена. Търгувам на два брокера и котировките им са идентични, но преди малко погледнах и Инстата и доста се изумих![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Ами като отвориш поръчка ти показва -3 пипа, защото спреда на Инста е 3 пипаНяма как да ти показва 6, защото е фиксиран, освен ако цената не се придвижи 3 пипа срещу теб в момента на отваряне на поръчката
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Чакайте, че нещо се обърках. Новините в колко часа са: 3.00 или 3.30 ?
гледам графиката и се питъм до къде може да стигнем ако лихвата не бъде променена... според мен макс е на 1,3185.... от там евентуално ще направя добавки на късите... първите къси им махнах стопа.....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
REDA (06-06-2013)