Нямаше затваряне на 5 мин. свещ над вчеращния връх !!!![]()
![]()
И БАБА МЕЦА мисли да стиска късото до към 14 :00 да видим какво ще стане
![]()
Нямаше затваряне на 5 мин. свещ над вчеращния връх !!!![]()
![]()
И БАБА МЕЦА мисли да стиска късото до към 14 :00 да видим какво ще стане
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
знаех си, че изобщо не трябва да се занимавам с търговия днеска... нито пробива му като пробив, ни корекцията като корекция.....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Добро утро, колеги, и успешна сесия!
Днес и утре много фундаментализъм ще има. Някъде глави ще хвърчат, някъде капи ще се хвърлятЗасега съм пас и без ясна визия. Дано така си остана до края на седмицата пък другата ще видим
Отивам да дебна гейшата дали ще ми пусне най-накрая
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Доброе утро и честите на бичетата ново връхче............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
БАБО МЕЦО това надолето беше
последна покана за качване на влака !!!
Ся ще ти бутне стопа и ще стане късно
да влизаш над 1,31222, че скъпо !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Надолето не го виждам, ама и за нагоре много не ми харесва тая тегава работа та засега пас.
някви напъни за нагоре през 20-на минути на бичетата... явно им трябват почивки за събиране на сили... не пипам в такъв пазар........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Айде вече сме с нова дълга сега само да не реши че е фалшив пробива.