Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Момчетата са ми много добри и изцяло мога да разчитам на тях, затова им се отплащам с уважение и горе-долу добро възнаграждение за региона.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
scooterr,
много е важно да имаш хора , на които да можеш да разчиташ .
Остава единствено да има достатъчно работа...........................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Така е!
Иначе няма колектив и се започват едни компромиси......
============================================
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Работата много намаля, само мога да съм благодарен на старите си клиенти, който ми правят златна реклама. Последният случай беше миналата седмица в София, един клиент ми доведе още трима.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Винаги съм се старал да им помагам с каквото мога, когато имат някакъв малък часпром, имат си ключове за работилницата, буса е на разположение, пазаруват си материали и си го правят, като никога не съм им искал пари за консумативите от работилницата и транспорта. Нека си докарат някой лев повече.
Emil Enchev (05-06-2013)
scooterr, е така е не може само да взимаш ............![]()