Ми Грийди, така като няма някой който да пита и незнам за какво да говоряУчил Фицка учил, та и научил![]()
Знам, нали преди близо 4 години аз като се регнах и ти спря да го използваш
Фицка много хубави правила. Малко по-малко стигаме до систематичност, която ще ни помогне да изградим план, който да следваме, а от там и да правим печеливши сделки.
Чудесно. Ако се сетя нещо ще добавя, че липсва нещо.
п.п. Сетих се. Сложи онези картинки, на които обясняваше с пробитата бича тренд линия и последващите надолу по-ниски върхове и дъна. Есенциална е.Все пак не съм лектор
GGBG Виж кендъла който съм оградил
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Охх тия фибота, Ми изчакваме цената да стигне до 23 от там отваряме позиции докато стигне до 50 и 61 след което противоположни ако тренда е уп отваряме сел ако е долн тренд отваряме сел, ОМОТАХ СЕ ЯКОООООООО мразя ги тия фибо кво да ги прая чертая го и чакам цената да стигне до 50 или 61 и сел. така ли
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хапи как ме матира с тия фибота
поне ще ти чакам ишимукото да
видя кво си ми приготвила и там,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка ,дай за фигурите.Вече знае какво следва когато се развива правилно ситуацията.Но ,дай нещо когато се омажат нещата или се прецака фигурата.
compos sui
а ся деразбира се този на фрейма , който си избрал за търговия, а пък ако той съвпада с трендовете на по високите фреймове още по-добре.
btw фреймовете дето ги зяпаме е добре да са кратни на 3 или 5 . нещо като 1/5/15
Меродавният тренд е този по който търгуваме. Тоест, ако аз търся вход на 5 мин графика и очаквам профит 10-15 пипа минимум, и приблизително същият стоп то за мен миродавният тренд е този на 1 час
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
greedy, Те за тва иде реч.... първо да дебнем за съвпадащи трендове на различните ТФ. После идват разните тарикатлъци с различните стратегии.