GGBG,
и през хрома и през експлоръра е все тая..............,
преди малко се случи това за сефте, беше си добре![]()
GGBG,
и през хрома и през експлоръра е все тая..............,
преди малко се случи това за сефте, беше си добре![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пък при мен - никви проблеми...
............................................
Здравейте!!!
При мен от няколко дни е така и се оплаках веднага в темата Въпроси към администатора и снимка пуснах как ми изглежда. Даже оня ден не можах да си вляза в профила, пишеше ми че са използвани 5 грешни опита и трябвало да чакам 15 мин преди да опитам пак, а нито един грешен опит не бях правила. Има и други така - Happy68 и още една колежка мисля, че в темата за eur/usd го бяха споделили. Вчера ми се оправи за малко, а днес пак е с нефелен изглед. Май администраторите правят нащо по сайта и се надявам скоро да се оправи.![]()
Други потърпешвши има ли?
----------
Не мисля, че изгледа има нещо общо с кукитата. Досега като никога не съм ги чистила, защо 1 година нямах проблеми. А тия дни като ги изчистих без да искам, ми се появи проблем. Не че има връзка между двете неща де. И на други хора от форума им се появява този проблем последните дни.
С една дума вината не е в наште телевизори според мен.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
за всички с проблеми с форума - заповядайте при мен.
мойто ISP ще се погрижи за вашите онлайн нужди. а пък аз - за останалoто![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Тук някой питаше за киви преди време....
Понеже съм съветни на Уйчето - Най-добрия Трейдър- споделям и тук => дълго със стоп 7930 и цел за момента към 8160 - 8170
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
rusalita (04-06-2013)