Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бетонираха сестрата на Йотова за шеф на НЗОК
http://big.bg/modules/news/article.php?storyid=33368
Лека-полека се почва старата песен на три гласа ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
добе де.. тези хора не разбират ли , че имат изключително малък кердит на доверие, поради простата причина ,че не представляват мнозинството от българския народ... защо им трябва да започват със старите номенклатурни номера още отпървия ден...Бетонираха сестрата на Йотова за шеф на НЗОК
http://big.bg/modules/news/article.php?storyid=33368
Лека-полека се почва старата песен на три гласа ...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Този конкурс сигурно е обявен преди месец поне. Има няколко етапа. За да е последен този етап, значи тя е печелила и на предишните. Остава да видим дали е калинка или не!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам, какво да ти кажа ... Просто не им пука от нищо! Гадове мръсни! Въртим си се в един и същи омагьосан кръг!
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То даже и конкурс няма............................., просто си подменят екипите
Emil Enchev (03-06-2013)
Не ми обяснявай за конкурсите, че и там мога мнооооого да ти разказвам, как се случват нещата в действителност ....
Правилата и похватите в политиката не са се променили почти с нищо в последните 2000 г.Защо мислиш,че тези ще са изключение..............
от орска срама... поне в началото трябва да симулират, че това не е същия номенклатурен апарат, макар че, на визия изглежда същия....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."