masta,
всеки,който започне да се занимава с нещо си мисли ,че го може.................,
но не винаги е така
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ти си по-голяма от мен. Няма начин да не си попадала на безумните идеи на различни хора. На някои намеренията са толкова извън всякакви пазарни зависимости, че са напълно обречени дори още преди да са опитали.
Преди време имаше един който искал да си отваря магазин за дрехи, един друг имал 20к, не знаел какво да ги прави, айде и той някъде ги прахоса. Други познати пък си отвориха магазини за други стоки, но и двамата не изкараха повече от 2-3 месеца. Даже единият и толкова не знам успя ли.
Въобще повечето са толкова зле в икономическата обстановка, че тръгват да правят нещо, само защото са решили, че "ако не опиташ, няма как да разбереш" и съответно провала им беше сигурен.
И това са главно хора които ги мързи не само да работят, но и да мислят. Те са на принципа "защо да работя, като може някой друг да го свърши" и като резултат си остават само едни пройдохи и нищо повече. И те формират и по-голямата част от бг населението.
Почваме да се въртим в кръгАко си си купил жилище, то значи, че се развиваш добре и няма нужда да го продаваш или ипотекираш
На ден днешен няма кой да даде на гола идея кредит без необходимият бекграунд
И пак се връщаме към фамилното жилище, което пак повтарям е оставено от родителите за по-лек живот, а не да живеем мизерно в него
![]()
Както и да е....да спрем с това, защото всеки си има своите виждания за живота и аз мисля, че всеки е прав, защото в противен случай всички ще сме равни, ще изчезне равновесието в природата и предполагам ще се затрие човечеството
----------
Ако това спираше някои Човеци, все още щяхме да палим огън с триене на пръчки![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката,
това, че си успял да си купиш един или два имота,
не означава че вече нямаш нужда от доходи...................................... ...........
А фамилното жилище никога не съм го имала в предвид...,
то си е фамилно жилище![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Много се е изместила темата... Това за жилището си е личен избор на всеки. Има такива, които могат да се подпомогнат с тези пари и да го направят двойно и тройно. Вторият тип са такива, които нищо не могат да направят и го губят. И трети -които си живеят мизерно в него и едвам си покриват сметките.
А относно заглавието на темата: Аз прекарвм по няколко часа на ден, а понякога от сутрин до вечер. Ама така е ...имам да наваксвам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (02-06-2013)