Добре, че Алба и **g са почерпили, понеже аз съм в траурно настроение и не ми е до почерпки точно сега.Бях пуснала 2 къси на златото баш от снощния връх и сега като се прибрах гледам взети лимитите и още 3 пъти по толкова надолу си продължило.
Ама нямаше как - неотложни задачки ме чакаха + това, че дъщеричката ми беше абитуриентка в детската градина.
Може и да не събера надницата днес....
+ това вече не съм блондинка.... засега.
Честито на празнуващите!
поздравления за малката
не се ядосвай за златото.
аз съм за ядове - че нито ти, Албата или Bibco ме почерпихте за празника
П.С.
Напомни ми да ти покажа как се опъват Трендлинии особено при златото...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мамка и време какво ли не видях днес буря,градушка,слънце ,дъжд,порой ужасно време все едно е 8 март![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Такова веднъж видях една привечер на едни задни външни стълби в Студентски град като живеех там и ми изкара акъла - за пръв път виждах подобно създание и помислих, че е някаква извънземна кръстоска - даже не разбрах, че е куче понеже беше сумрак. Няколко дни с ужас си спомнях за това странно създание. Чак след време разбрах, че имало такава порода куче.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
като паднаха до 7-800 беше редно да се рискува
щот за да мога да изтегля трябваше да ги направя 1300![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
mileniak (31-05-2013)
по-добрия вариант е не от една сделка а с няколко да кажем 5 да си върнеш акаунта ....с една е твърде голям хазарт....далеч не
за бонусна сметка става въпрос все пак
паричния мениджмънт на мойта изключва да имам да наваксвам с новия бонус голяма сума за да мога да изтегля
и затова - както бях на немалък минус - обема по две - или да отида над нулата преди края на месеца или маржин-кол ... щот с последния излизам на нула, а инак все едно е отрицателно салдото по сметката
Зависи от сделката къде е. Ако влезе на ключово ниво със стоп 10 и се изсули цената с 50-70пипа.
Днес в евройената даде няколко пъти такива входове.
Ей виж и Фицката как действа. Той по-благосклонен с показванията. Забележи му някои от входовете. Влиза и прибира редовно по някой хубав ценови диапазон.
не съм се мъчил с една
за три стопа беше предвиден последния обем
втория стоп излезе малко по-голям обаче ... а третата сделка щеше да излезе ако бях намалил малко обема![]()
Oleg, напълно съм съгласен с твоето мнение но пак говорим за хора който не са така наясно с трейдинга...когато имаш опит и знаеш какво правиш можеш да си пердашиш и със стоп 30% всеки път......![]()
kypa, пич , много работа те чака сега , действай щото стимула ти е голем, дерзай
само не губи вяра , всеки опит е предпоследен![]()