Много зор, нещо не може да затвърди над 1400
.................................................. .
Много зор, нещо не може да затвърди над 1400
.................................................. .
Очаквам нов тест и пробив на 1400 до края на деня.......................................... .................................................. .................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хайде да видим
..............................................
За днес мисля, че това му беше...................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз го очаквах вече да е над 1400... не мога да го разбера това злато...................................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
На М15 дали няма да начертае глава и рамене...................................... .....
В рейндж сме,това си е отвсякъде някаква фигура, но не и глава и рамене според мен.
аз след като цял ден си цъках на тази игричка http://projects.wsj.com/games/thefed.../?mg=inert-wsj ( спейса е за хвърляне на пари от хеликоптер), се запитах защо металите са толкова евтини....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
В последно време нещо не мога да хвана добри сигнали от златото