mileniak,
НИЩО и никой НЕ ТЕ ОГРАНИЧАВА,
пиши където ти се иска....................................
mileniak,
НИЩО и никой НЕ ТЕ ОГРАНИЧАВА,
пиши където ти се иска....................................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз лично бях в годишен отпуск, но като сте рекли... ама хайде да не са неизвинени, а? Останаха ми само 6 работни дни да си взимам платен, после ще трябва неплатен, ако се наложи.
----------
Строги самоограничения си налагат някои от нас. Това самодисциплина ли е, що ли... ? Извинен си напълно, ако обяснението е, че само тук при нас трейдърките, се чувстваш достатъчно уютно.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
всичките са Ви извинени..............,
Честит имен денна патерици
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Eli2356 (26-05-2013)
Ели нямам особено големи проблеми с жените ,но всичките ми по познати които пушиха ел.цигари ги захвърлиха и и почнаха пак аналоговите и аз останах сам,постепенно взех да се усещам че припалвам и ето че изгубих интерес,пак казвам за съжаление
----------
а за това че пиша само в тази тема ,наистина е така тук се чувствам като у дома си,благодаря ви за което![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (27-05-2013)
Много благодаря, **g! Ама аз имам 2 имени дни - на Цветница и на Св. Константин и Елена, с малко повече превес на първия, понеже като са ме кръщавали са мислели за "ела", умалително -> Елица. Не съм Елена. Може да добавиш и рожден ден, че вчера ми беше, т.е. оня ден вече се пада отпреди 5 мин.
----------
И ние покорно благодарим за признанието!Ели нямам особено големи проблеми с жените ,но всичките ми по познати които пушиха ел.цигари ги захвърлиха и и почнаха пак аналоговите и аз останах сам,постепенно взех да се усещам че припалвам и ето че изгубих интерес,пак казвам за съжаление
----------
а за това че пиша само в тази тема ,наистина е така тук се чувствам като у дома си,благодаря ви за което
А за цигарите не се притеснявай чак толкова. Аз какво да кажа като въобще не съм ги спирала от 2007 насам. и ги пропуших по същата причина като теб - появиха ми се пушачи-дразнители около мен. Лошо, но факт... ама поне гледам да пуша от възможно най-леките, които са без бандерол де...![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз празнувам два именни дни - на Рождество Христово- Коледа и на Възкресение Христово - Великден. Нали съм Христо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (26-05-2013)
Благодаря, Mileniak!Чул те Господ!
Бибко, и ние имаме именик и именичка, даже и рожденичка в семейството на Коледа. Но за Великден не се бях сетила, че може също да се отбелязва повода. Една наздравица и тогава няма да е излишна.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 27-05-2013 на 00:12
Аз всъщност не съм сигурен, че Великден е също имен ден на Христо, но така реших преди години и го въведох като традиция в семейството. Никой не се противи![]()
И аз преди време се замислях за такива цигари, но така и не си взех. Започнах да си боря с тях по друг начин-просто взех да ги намалям, от кутия и малко на ден сега пуша по 7-8 цигари ...........................![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.