ами извинявай,но съм откровена
като видя нисък мъж и бягам
за секс и дума не може да става
имам си безкрайни резерви
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пак че не му мериш палеца ил носа със шуплер......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не... избягвам мъжете под 1.80 нещо не ме привличат
ами всеки си има някакви предпочитания
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Сега ако кажеш и по какво да познаваме мъжете дали една жена е с големи срамни устни или е с прибрани и е със стегната такава като на малко момиченце, цена няма да имаш
Защото иначе е ясно, всичките сте 36.6°
Това за малка уста=малка пу*ка, не е вярно. не са взаимосвързани![]()
хи-хи всичко си е физиология
много сложна тема зачекнахме
но... си е жива мъка да попаднеш на мъж с къс член, готин пич ама ... като дойде прекрасния момент за секс и си приятно изненадан
Кажи сега за жените, аз кур си имам и другите не ме интересуватMa виж женската физиология ми е по-интересна. Как става тоя номер, гледам я стегната и със стегнати цици, а пък долу се окаже като намачкана маруля
И не казвам, че е проблем и пречи, просто не е толкова естетично.
ми... просто си попаднал на поредното кошче за боклук и не се знае кой поред си в листата...................Кажи сега за жените, аз кур си имам и другите не ме интересуватMa виж женската физиология ми е по-интересна. Как става тоя номер, гледам я стегната и със стегнати цици, а пък долу се окаже като намачкана маруля
И не казвам, че е проблем и пречи, просто не е толкова естетично.
Еееее де, как може да слагаш категории на хора само по половите им органи ? Че това не зависи от нея. Просто такава й е физиката. Това по никакъв начин не я прави по-лоша.
Както казах и по-рано, това не е нито проблем, нито пречка.
На теб големите покриват ли ти малките ?