Хепи, дъли търгувам тренд или рейндж, на дневна имам винаги опънато фибо, защото както казах и по рано, повечето участници на пазара търгуват по тези нива.вече беше споменато, че въпроса е към фицката, но аз ще отговоря заради другите колеги (които ги интересува)
в така поставения въпрос има един проблем, който не е известен на начинаещите - когато някой тръгне да търгува, то той трябва да има система за търгуване. Тук се смесват два вида системи - трендследвща и тренд обръщаща. Ако сме избрали трендследваща, ще изтъргуваме двойното дъно, ако е трендобръщаща - търгуваме ситуацията на фицката. По този начин не се налага да се чудим, кой инструмент да използваме.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Защо до 3320?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kairos може и без уважения.greedforsuccess уважения.ама от тебе само ала бала.прочети там.прочети онатам.ако има нещо да кажеш конкретно като отговор на зададения въпрос.ок.досега отговор от тебе не съм видял на нито един мой въпрос.ти прочете ли внимателно какво аз написах.при условие че няма инфо от по висок порядък.разполагаме с наличното.вслучая това двойно дъно пак казвам поже да върже на теста на пробива и фибото отива в коша.не го отричам просто задох въпрос.и то не към теб.Но ти какво очакваш да получиш като отговор ?
Как искаш да ме разбереш какво ще ти кажа, като не знаеш азбуката ? И казваш, че идея си нямаш от фибо.
Какво ще разбереш като ти кажа там съм влязъл защото има 61.8 и 1.27 от друга вълна, без да знаеш защо точно тези цифри имат значение ?
Защо точно в тази ситуация е валидно, а в следващата няма да е валидно, ако не си прочел това което е нужно. А ти въобще не обичаш да ти каже някой, да прочетеш нещо, както виждам.
Не ти го казвам за да те отклонявам. Но като задаваш въпрос трябва да си наясно, че с отговор от две изречения, няма да научиш нужното. Няма да възприемеш смисъла.
Да спра ли да комуникирам с теб ? Ако те притеснявам няма проблем, ще спра.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицка , каква е разликата между фибо и фибо експаншън
Фицка, аз не мога да разбера какво недоволства кайроса. Пита ме нещо, аз му казвам запознай се с това, а той ми отговаря, че съм го бил пращал някъде си и не съм му отговарял. Е какво значение има, като информацията е една и съща ?МолаВ някой от предишните си постове споменавах, че преди да се оглеждаме за вход по малките времеви интервали, задължително трябва да проверим, какъв е тренда по големите. Аз предпочитам 15 мин и 1 час или 1 мин 15 мин като комбинация.
А Грийди е симпатяга, но е с много характер, не го кори
Е, там е нивото на лявото рамо от все още валидната моя H&S
Затова и утре ще съм по-скоро мечо настроен, ако тази нощ азиатчетата не променят картинката.
Не виждам връзката с моя постисках да насоча вниманието, в коя ситуация да се използва фибото - когато има начало (може и по средата, ама не се знае дали е среда или край) на тренд.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН