Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
не го знам тоз геройа неговите фирми в кои сфери работят?
----------
защото черния цвят не ми отива, чарът ми се губии няма да ми видят чаровната усмивка
това с примерите хич не звучи лошо, ама едва ли точно на нас ще ги дадат тез работи - те тия от БСП и ДПС ще се вредят преди нас![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, Ето ти малко снимки
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...w=1627&bih=934
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това ще стане само ако си от родата...нали знаеш за колко работят бангладешците в Дубай....
Еееееееееее амо то ако до сега се е говорило, че се рекетират фирми с държавни поръчки....то....в сферата, в която аз работех, ситуацията нямаше промяна - винаги се е калкулирал определен процент за подкуп. При нас не, щото не сме толкова зависими от държавни поръчки (даже хич), но при фирмите, работещи държавата, винаги си е било така. Нищо по-особено не се е случило.е това по цял свят е така
Моите познати имат бизнес, който няма нищо общо с държавните поръчки и не се оплакват
а тези които искат лесни и бързи кинти, естествено че трябва да си плащат
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пашата изчезна безследно!
http://skandalno.net/%D1%82%D0%BE%D0...%BD%D0%BE-7832
ами не знам - аз питам. По време на ГЕРБ отработихме няколко големи проекта, имах контакти и с доста други фирми като нас. Ама всичко е в частния сектор. И никой не ни е посещавал, нищо не е искал. А когато се върнах 2009, фирмата си беше доста мощна. Та затова питам - кого рекетират?Еееееееееее амо то ако до сега се е говорило, че се рекетират фирми с държавни поръчки....то....е това по цял свят е така
Моите познати имат бизнес, който няма нищо общо с държавните поръчки и не се оплакват
а тези които искат лесни и бързи кинти, естествено че трябва да си плащат
Незнамжена ми има първи братовчед, който е готвач там и живее по-добре от половината средна класа в Испания
Говоря ти България да стане емирство и съответно гражданите и да бъдат със същият статут, като онези от другите емирства
![]()
ама аз питам в кои сфери са му фирмите бе....................................