То първо да пробие пък и таргета си еклина, оттам нататък ще видим.
То първо да пробие пък и таргета си еклина, оттам нататък ще видим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да не е решило да прави ново дъно. Под 1.2954!!!
Наистина ще е много гадно.
Дали Бернанкето някой ще го слуша въобще... бая даде надолу, затворих позициите засега
А здрасти отново! Цял ден съм навън по работа и следях нещата по телефона.
Нафта, вчерашните опции от 17ч май още си казват думата. Абе хващаш ги движенията спор няма, ама що не слагаш стоп където му е мястото ами толкова чакаш. Движения ще има винаги в някаква посока. Ти си знаеш най-добре, но на твоя място щях да си изпера чорапите със зъби при такъв развой.
Аз съм пас на еурусд, но пък се чувствам блажен, че втори месец паундйена дава невероятни резултати. Притеснява ме поговорката за МНОГОТО ХУБАВО и затова ще продължавам само на демо да станат поне 6 месеца.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Пак да питам - Някой играе ли паунд йена да сподели мнение за двойката. От миналия месец на демото имах само 2 позиции (печеливша и губеща с нетен резултат +300 пиперки). Този месец съм само с една позиция засега, която е на плюсов стоп от почти 200 пиперки. Вярно, всичко е на демо, но влизам по сходна стратегия на която играя и реално при евродолара и тук резултата ми е значително по-скромен. (паунда обаче го играя с двойно по-малък маржин от еврака).
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"