Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми не знам къде съм го прочел, нито кой го е казал..... но ме кефи и напълно ми пасва на стила.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Много ме гложди луда работа, знам че има аналогична реплика и не мога се сетя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. .................................................. .........Далай Лама......
Имайте предвид , че голямата любов и големите постижения включват и голям риск.
Когато губите, не губете и урока.
Спазвайте правилата: Уважение към себе си, уважение към другите и отговорност за всички действия.
Помнете, че когато не получавате това, което искате, понякога е голям късмет.
Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате.
Не позволявайте малък спор да руши голямо приятелство.
Когато осъзнаете, че сте направили грешка, предприемете действия да я поправите.
Всеки ден прекарвайте известно време сам със себе си.
Бъдете отворен за промени, но не се отказвайте от ценностите, в които вярвате.
Помнете, че понякога тишината е най-добрият отговор.
Живейте добър, почтен живот. Когато остареете и се върнете назад във времето, ще се насладите отново на преживяното.
Нека атмосферата на любов в дома Ви е в основата на Вашия живот.
В споровете с хората, които обичате, говорете само за конкретната ситуация. Не намесвайте миналото.
Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие.
Бъдете внимателен със земята.
Веднъж в годината посетете място, на което никога не сте били преди.
Помнете, че най-добрата връзка е тази, при която любовта Ви един към друг е повече от нуждата да сте заедно.
Съдете за Вашия успех по това, от което трябва да се откажете при постигането му.
Приемайте любовта и готвенето безразсъдно.
----------
Изпревари ме![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Novak (04-05-2013)
Е то не е да се състезаваме - нещата ги я казал толко просто и синтезирано, че да му се неначудиш на мъдростта
http://nedhardy.com/2011/05/06/the-d...es-for-living/
Ето още нещо от Лайтнер
Важна поука от инвестиционната дейност е , че го отнасяш или когато си твърде далеч напред или твърде назад, а когато си точно на гребена на вълната си на мястото където се правят пари.
А нашата работа е не дасме прави, а да правим пари.
----------
Уф, че сме сериозни сити кажи некой виц де
..........................
чистих риба........ не е виц
.................................................. .......................
----------
Спира каката на сфетофара и едно циганче веднага и почиства стъклата. Тя му дава левче, спира на следващия сфетофар и същото цигане и чисти стъклата... тя пак му дава левче, тръгва и на следващия сфетофар пак то..... озадачена, русокоска го пита:
- абе ти как успяваш да ме изпревариш на сфетофаритре? Ако ми кажеш, ще ти дам 10 лева.
циганчето:
- како, ако ми дадеш 20 лева, щи кажа как да излезеш от кръговото.....
Novak (04-05-2013)
И от мен един - 18+
Говорят си две баби, нв много добре със слуха.
Едната разказва неска бях на пазара и купих ееееей такива краставици (показва с ръка до лакътя) и ееееей такива домати (показва с двете длани) ...
Другата в този момент възторжено - Да бе да - какво стана с тоя човек
![]()
Третета пита:И от мен един - 18+
Говорят си две баби, нв много добре със слуха.
Едната разказва неска бях на пазара и купих ееееей такива краставици (показва с ръка до лакътя) и ееееей такива домати (показва с двете длани) ...
Другата в този момент възторжено - Да бе да - какво стана с тоя човек
- А за ядене краставици взе ли?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,
----------
Студентка тича по коридора на общежитието и вика:
- Колежкииииии, сваляйте дрехите, колегите идват......
Влиза в стаята.......
- Казах ви да сваляте дрехите от простора!!!!!