Да,съгласен съм с теб,но при Инстата е друго.При левъридж 1:1 000,1 лот =1 $ .То ,няма значение само да е на плюс сметката.GeorgiRR не става въпрос за това дали можеш да си нагласяш нещо в платформата и каква ти е сметката при брокера. Стандартният лот на Форекс пазара е 10$ на пип, стандартният контракт на фючърса на EUR/USD е 12.50$ на пип
Разбира се, че ако си наглася в Jforex платформата да ми показва милиони или хиляди, сумата на пип ще е различна, но аз говоря за стандарти
compos sui
Пчеалба да има пък другото няма значение!
Но такова кредитно рамо 1:1000 си е направо голям риск!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз в началото бях с голямо рамо, резултата загуба!
Сега съм с малко рамо с по-голями суми и съм по-доволен!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ливъриджът няма значение в случаяТой е кредитът, който ти дава брокера, за да откриваш позиция, надхвърляща реалните ти възможности. Дали е 1:1 или 1:1000 е от значение, единствено ако си решил да се възползваш от него. Да предположим, че сметката ти е 10 000 $ и брокерът ти дава възможност да ползваш ливъридж 1:500. Отваряйки поръчка за 1 лот, в момента на изпълнението и, ти не ползваш на 100% кредита, който ти е предоставил брокера.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Всеки си преценява индивидуално!
Но в това рамо е уловката че винаги се губи или поне дългосрочно поне!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ефекта от кредитното рамо!
Слагаш високо рамо вкарваш цялата сума в една позиция и си до там, ако не от два три пъти четвъртия си фалит!