Че е тръпка тръпка е,
но си мисля, че когато
емоциите се стопират
и всичко стане само числа
успеха ще е гарантиран![]()
Че е тръпка тръпка е,
но си мисля, че когато
емоциите се стопират
и всичко стане само числа
успеха ще е гарантиран![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
150$? Най-много да придобие човек абсолютно вредни навици на търговия в опитите си да постигне някаква значима печалба... От друга страна това е чудесна учебна реална сметка, с която трейдъра трябва да акцентира над заработения процент печалба месечно, а не над абсолютната печалба. Последната няма как да бъде значима, значими обаче са придобитите умения за търговия, които после никой не може да ти отнеме и рано или късно ще генерират реална печалба. А реалното търгуване с микролотове е напълно достатъчно за да симулира на 90% психичното състояние когато реални пари са сложени на масата при всяка сделка. Не лоша идея е да се започне със 150$ и на всеки примерно 2 успешни месеца да се добавя в сметката и съответно увеличават обемите. Скоро акаунта ще започне да се увеличава прогресивно, а правилния подход на търгуване ще остане незасегнат. Най-важното нещо е да се печели редовно, а не колко точно. Колко от вас правят средно над 15 пипса на ден? Малко са нали, на демото се правят по 100-150
1:500? Защо!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (24-03-2012)
150 $ в сметката на човек имащ си понятие от пазара, могат да бъдат превърнати в 800-1000 $ в рамките на месец, но проблема е че този, който може да го направи не би се занимавал с това![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
За това говоря и аз, прекалено е !
За дългосрочно търгуване е рисково много и незнам дали някои е успявал !
Тва е за демо да си експерементираш да пробваш и ако се опариш пак да пробваш. Ако търгуваш на реал пак може да го пробваш ама незнам на какви сигнали ще влизаш, че найстина малко 10 20 пипса срещу теб и си аут.
Най смелите ми опити са с 10 % марджин от акаунта ,обаче сбъркаш ли много боли.После доста време въстановяваш.Засега търгувам 4-5 %,когато ми се увеличи броя на успешните сделки може да увелича процента.
compos sui