Много смях![]()
Много смях![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въпрос към радио "Ереван":
- Що за птица е щъркелът?
Отговор на радиото:
- Щъркелът е единствената живораждаща птица, от която са произлезли децата. Възрастните, както е известно, водят своя род от маймуните.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (04-05-2013)
Полицай спира кола, която криволичи по пътя. Навежда се над прозореца и изревава:
- Алкохол? Наркотици?
От вътре се чува весел глас:
- Не, благодаря. Имам си всичко.
Две мутри намерили на улицата един Пингвин...чудели се какво да го правят...решили да се обадят на шефа си..."Ало,шефе намерихме един Пингвин-кво да го праим?"...шефа им:заведете го в Зоологическата градина...след няколко часа пак му се обаждат-"Ало,шефе кво да го праим този пингвин?...шефа им:абе,какво ме занимавате с глупости-нали ви казах да го заведете в Зоологическата градина!-зает съм много!"...след няколко часа мутрите пак му звънят..."Ало,шефе,извиняваи за притеснението...и на кино го водихме...къде да го заведем сега"?
----------
Директор вика секретарката си и и съобщава: "Решил съм да отидем за седмица в чужбина. Приготвяй си багажа."
Секретарката на път за вкъщи съобщава новината на мъжа си: "Скъпи, заминавам с шефа "на командировка" за седмица, ще се наложи да се грижиш сам за себе си."
Мъжът звъни на любовницата: "Жена ми заминава за седмица, хайде да прекараме това време заедно."
Любовницата звъни на ученика си, на който преподава частни уроци по математика: "Ще съм заета, имам много работа, за една седмица уроците се отменят."
Доволното момче звъни на дядо си: "Дядо, цяла седмица няма да имам занятия, учителката ще е заета. Хайде да прекараме седмицата заедно."
Дядото (директора на фирмата) отново звъни на секретарката си: "Тази седмица внука ме помоли да прекарам времето си с него. Пътуването се отменя. Ще заминем друг път."
Секретарката звъни на мъжа си и му казва "Шефът е зает тази седмица, отложихме командировката".
Мъжа звъни на любовницата: "Не може да се видим тази седмица, жена ми отмени пътуването си".
Любовницата звъни на ученика си: "Тази седмица занятия ще има както обикновено".
Ученика звъни на дядо си: "Дядо, учителката каза, че ще имаме уроци както обикновено. Няма да мога да ти правя компания".
Дядото звъни на секретарката си . . . "Заминаваме тази седмица. Събирай багажа."
Знам,че това не е хумор,но заслужава да се види.
Има още добри хора по света.
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)