добре ве...колко пъти ще ми удряш стопа на късата и после ще връщаш...ма много ме изнерви пазара днеска.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами Наполеон, Чаплин, Дани Девито, Пачино, ДеНиро, Меси, Марадона, Джеки Чан, Том Круз, Буш Младши, Жельо Желев......Ихаааааа, голям човек си значи
Правя статистика. Забелязах, че повечето успешни хора са високи.
Такива са Никола Тесла, Доналд Тръмп, Рокефелер, Вандербилт, Кенеди, Линкълн, Фицката, Кучито, РЕДА. Та няма причина при трейдинга да е по-различно.
Има един фрапиращ случай. Карнеги е бил само 152.
Някъде преди години бях чел обратното - Ниските хора, поради комплекса си от това, търсят друг начин да изтъкнат и им остава ако не визията, то интелектуалното преимущество над останалите.
Е аз не съм от ниските де, може би затова съм го запомнил.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Oleg (26-04-2013)
имам информация............................. мам си ментор...................................... ..............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е само той, наполеон и той е бил кинта и двайсе с дигнати ръце, от сегашните, берлускони, путин, саркози, все джуджетаИхаааааа, голям човек си значи
Правя статистика. Забелязах, че повечето успешни хора са високи.
Такива са Никола Тесла, Доналд Тръмп, Рокефелер, Вандербилт, Кенеди, Линкълн, Фицката, Кучито, РЕДА. Та няма причина при трейдинга да е по-различно.
Има един фрапиращ случай. Карнеги е бил само 152.![]()
Oleg (26-04-2013)
Айде доларееее, давай да убием еврото, за 50 мин 100 точки да направим.
Аз го набухаха с 50 евра сметка 0.2 позиция сел. 1.3014, фалит 1.3044, лимит по 4 - 1.29
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (26-04-2013)
Във връзка с високите хора- възрастен човек ми каза , че високите хора били по- добри и умни..................................![]()
- Разсмя ме това описание на входа. Като учебна терминология за високорискови трейдъри - ВХОД, ПЕЧАЛБА и вместо стоп-ФАЛИТ!!!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Тва е като ЕЖК, ама един възрастен човек (ЕВЧ) ми каза - абе хора с относителни понятия малко трудно се работи - особено в социална среда каквато е форума
Какво е ВИСОК човек
Какво е УСПЯЛ човек
Какво е УМЕН човек
Аз ако кажа, че съм 1.42 стъпил на мотика - толко ли съм висок
Какво е успех, колко от него е знание, колко организация, колко управление на О ......
А ДОЛАРЪТ е Силаааа - вижта графикитеееее![]()