и моя стоп си замина на + няколко пипса и тука и при йената сега ще изчакам новините от япония
.................................................. ..
и моя стоп си замина на + няколко пипса и тука и при йената сега ще изчакам новините от япония
.................................................. ..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чакам да се задържи между 3000 и 3050 и в 10ч може да ми излезе сигнал за вход, но може и да не стане, ако продължава да се мотае между 3020 и 3030. Ще споделим евентуално входа и стопа към него. УСПЕШНА ТЪРГОВИЯ КОЛЕГИ и умната!!!
----------
Плюсова цунка е по-добре от Минусова цунка!!! Щото минусовата си е чиста пре*бавка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Спор нямаЧакам да се задържи между 3000 и 3050 и в 10ч може да ми излезе сигнал за вход, но може и да не стане, ако продължава да се мотае между 3020 и 3030. Ще споделим евентуално входа и стопа към него. УСПЕШНА ТЪРГОВИЯ КОЛЕГИ и умната!!!
----------
Плюсова цунка е по-добре от Минусова цунка!!! Щото минусовата си е чиста пре*бавка...........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Извинявам се, тази тема може и да е била обсъждана вече във форума. Един приятел, имащ повече време от мен и повече ровещ в нета, ми спомена за някакви брокери или форекс посредници, предлагали 100-200 долара, с които търгуваш на реална сметка (без предварително захранване от моя страна). След някакъв период, ако си на печалба, вече си разполагаш с парите или само с печалбата. НЕЩО МИ НАМИРИСВА НА ПОГОВОРКАТА ЗА БЕЗПЛАТНИЯ ОБЯД, ама ако все пак някой има опит, ще съм признателен да сподели с няколко думи и да препоръча евентуално брокер.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Scam са общо взето повечето. Също така трябва да си изтъргувал определен обем, за да можеш да теглиш каквото и да е.Извинявам се, тази тема може и да е била обсъждана вече във форума. Един приятел, имащ повече време от мен и повече ровещ в нета, ми спомена за някакви брокери или форекс посредници, предлагали 100-200 долара, с които търгуваш на реална сметка (без предварително захранване от моя страна). След някакъв период, ако си на печалба, вече си разполагаш с парите или само с печалбата. НЕЩО МИ НАМИРИСВА НА ПОГОВОРКАТА ЗА БЕЗПЛАТНИЯ ОБЯД, ама ако все пак някой има опит, ще съм признателен да сподели с няколко думи и да препоръча евентуално брокер.
D-12 (26-04-2013)
Благодаря много! Аз както имам между 2 и 5 позиции месечно, въобще не мога и да се включа! А някои месеци дори и не влизам. Логично е като се замислиш да искат определен брой сделки, а броя сделки е обратнопропорционален (поне при мен) на резултата ми от търговията.
Аз от седмици наред го чакам този натиск ноооооооооооооовнимавай че този месец сме бичо, идва края на месеца и ония големите ще затворят месечната свещ на зелено най-вероятно
и това е риск който требе се взима под внимание в последните дни от месеца
а че натиска е за надолу мислим че всичко го виждат и е ясно накъде сме май месец
Прицелил съм се в далечните 1,27 и смятам тези нива да чакам през май "но за момента това е много далечно очакване".
Явно и днес шибан рейдж, безидеен - колкото да събира стопове.
Гледам златото се изсипва, озито и то, ама само гледам де![]()
Голяма мъка е за сега .....дано нещо се промени в близките часове
.................................................. .................................................. ..
ще има хубав вход за сел по тренда другата седмица , но според мен ще е 1.317500 некъде , дебнем и то ще си покаже
и оттам може да гоним 1.28000 като начало![]()
pablo (26-04-2013)