Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз
И аз съм от ония шантавите,
които са "навънка" по погрешка.
Във лудницата свършиха пижамите
и ни разпуснаха...(това беше смешка)
И аз, вместо да стискам хляба
в една ръка,а в друга ножа,
поддавам се на тиха слабост
и драскам стихчета. До невъзможност.
Нормалните? Какво, какво за тях?
И сънищата им дори са скучни.
Един-единствен път нормална бях,
дано повторно да не ми се случи.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~,
лека НОЩ И СЛАДКИ сънища и за теб
======================================
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
то това сладко беше хи-хи... сефтето ми, бяхме в Созопол и тръгвайки си си набрах смокини- бели,черни, едри, дребни, зелени... Таралеж в гащите ама и аз като лудите сладко да правя
Та за пръв път варих сладко от смокини, ама то се оказаха 5 вида смокини и .... съответно всичко поотделно.Зелените отделно. Само дърпам едната тенджера от котлона и слагам другата, подгрявам, дърпам.Бях луднала....
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Олее под смок, смокини ли сте имали в предвид, аз реших че за змията става думато това сладко беше хи-хи... сефтето ми, бяхме в Созопол и тръгвайки си си набрах смокини- бели,черни, едри, дребни, зелени... Таралеж в гащите ама и аз като лудите сладко да правя
Та за пръв път варих сладко от смокини, ама то се оказаха 5 вида смокини и .... съответно всичко поотделно.Зелените отделно. Само дърпам едната тенджера от котлона и слагам другата, подгрявам, дърпам.Бях луднала....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
cyrano,
cyrano,
пак не си разбрал............,
четеш през страница, две ............![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.