Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Oleg : 17-04-2013 на 12:29
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти не си се кандидатирал, пък и още нямаш пари. Не можеш да решаваш нищо ако няма пари
Още бай Тошо го е казал, решава тоя който има пари !
Бе да ти кажа в Пловдив обстановката е доста по-добра спрямо преди 3 години. В София също макар, че там сведенията са ми от приятели. Сега ако искаш висока заплата и работни места е друго. Но Бат Бойко сравнен с останалите си е най-читав.
Много е прав, дръта лисица беше,Ти не си се кандидатирал, пък и още нямаш пари. Не можеш да решаваш нищо ако няма пари
Още бай Тошо го е казал, решава тоя който има пари !
Бе да ти кажа в Пловдив обстановката е доста по-добра спрямо преди 3 години. В София също макар, че там сведенията са ми от приятели. Сега ако искаш висока заплата и работни места е друго. Но Бат Бойко сравнен с останалите си е най-читав.колкото до канндидатирането, да не се заричам, аам нивгаж нема да го напправя
Както е казвала една друга дръта лисица дет я самообесиха наскоро, политиците са наемна работна ръка на капитала
![]()
Oleg (17-04-2013)
То ако не е Бойко, Герб въобще нямаше да е сила. Поне по-малко да са краде вече, пак да си прибират пари под масата, ама по-малко да са![]()
На мен също не ми харесва, ама Олег е прав, пред всички други той е най-добре, може да го ебават за магистралите, амам магистралите са факт, другите и това не направиха![]()