А аз от къде да си го открадна??![]()
А аз от къде да си го открадна??![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Георги , ей в тоя форум го има постнат ..
https://forexdengi.com/threads/5902-...-profit/page22
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
А ,някой забелязали какви стопове слага.......: ROFL:Това не бих го оставил и микроцентова сметка да работи........Още се чудя защо е създаден........![]()
compos sui
Това много игриво. Вече нацвъка 6-8 сделки. Цвъка ги срещуположни. И бързо затваря. Каква му е логиката. На какво се базира? То и аз нищо не прочетах във форума. Но трябва да отделя време!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Е как можеш да пуснеш нещо без да си го разучил ?да не искаш да те занули ...?ей затова ме е страх да пускам нещо после ще стана виновна ....
![]()
гейша -философ
От 6 затворени позиции е 11 пипса на плюс! Така го приемам. Но за сега само на демо няколко дни. Че да видим!
Беше ми отворил сделка сел от 1.3112 и стоп 1.8112,лимит 1.3082 и насрещна бай от 1.3115 и стоп 0.8115,лимит 1.3145.,или има нещо сбъркано от братята руси или колко е полезен е под съмнение.Единствено първата сделка след инсталацията я отвори с нормални параметри,от там нататък вестник Смях.
compos sui
Ratetouilli, това е чисто математически алгоритъм! Няма нищо общо с разбиранията ни за търговия. Затваря ги гледам на стоп. Затворил е още една със стоп на +3 пипса. Май ще си пастнем! Но нека го проследя при различен режим на пазара. Сега е още мъртвило. Не знам при по-голяма волатилност как ще се държи!
Последна редакция от GeorgiRR : 12-03-2012 на 14:49
Георги,ти явно си го пуснал на малък фрейм ...според мен трябва да е от 30 мин или 1 час ..освен това зависи и двойката ако е много волатилна ще ти прави много големи пропадания ..за всяко нещо си има специфика ако е на хаос нищо не се получава ...Ratetouilli, това е чисто математически алгоритъм! Няма нищо общо с разбиранията ни за търговия. Затваря ти тледам на стоп. Затворил е още една със стоп на +3 пипса. Май ще си пастнем! Но нека го проследя при различен режим на пазара. Сега е още мъртвило. Не знам при по-голяма волатилност как ще се държи!![]()
гейша -философ
GeorgiRR (12-03-2012)