Третото лице в случая е брокера. При статистика от 97% довнасящи постоянно, брокера е ответната страна. Така че е редно да си взима парите на клиентите коректно, а не да прави шашми. Така или иначе пак ще прибере парите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedforsuccess, прав си. Нашите сделки стигат само до брокера. Той на определено време пуска една обща +/- 100К, по негово усмотрение. А това че прави по платформата каквото си иска е друг проблем.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То няма проблем да прави, но така или иначе почти всичките му клиенти са губещи. Така или иначе ще си дадат парите, ами поне като ще прибира, да го направи с памук както се казва.
Едно не ми е ясно:след като търгуваме с трети лица ,нали те също имат отложени ордери в гапа,а целта на брокера е да свърже нас с тези трети лица .Ако аз имам стоп на 1.50,Трейдъра Х има отложен ордер с покупка на 1.50 и цената прави гап от 1.40 на 1.70,защо да не затвори при мен на 1.50 и да отвори при друг със същата цена/пропуснал съм спреда,но предполагам сте схванали мисълта ми/.А де факто ,при мен ще затвори на 1.70 и ще отвори при другия на 1.70.
compos sui
Щото има приоритет на сделкитеЕдно не ми е ясно:след като търгуваме с трети лица ,нали те също имат отложени ордери в гапа,а целта на брокера е да свърже нас с тези трети лица .Ако аз имам стоп на 1.50,Трейдъра Х има отложен ордер с покупка на 1.50 и цената прави гап от 1.40 на 1.70,защо да не затвори при мен на 1.50 и да отвори при друг със същата цена/пропуснал съм спреда,но предполагам сте схванали мисълта ми/.А де факто ,при мен ще затвори на 1.70 и ще отвори при другия на 1.70.
![]()
Ratetouilli, виж какъв е спреда в банките и обменните бюра. Във фигури! Така че гапа винаги ще е за твоя сметка! Как мислиш да му накривиш шапката!
Добре,нека разгледаме следния случай.Имаш отложен ордер купува 1.50/стоп 1.65 и гап от 1.40 на 1.70.При този случай брокера ще отвори по първа пазарна цена,но и ще трябва да затвори на нея тоест загубата трябва да е само спреда,а дали ще се случи така.Вярно ,че изглежда като параграф 22 ,но може да се случи в действителност.
compos sui
Въобще не трябва да се вини брокера...той няма вина, че гапът е 40-50-60 пипса. Това е пазар! А когато между 1.30 и 1.50 няма пазарна цена, няма как брокерът да изпълни поръчка на 1.40. Това е все едно да отиден на тържище, да няма ябълки, но ти да държиш на своето и да искаш, докато не докарат
А защо при един брокер има гап, а при друг няма? Това е все едно да отида на пазара, където съм договорил една цена, а после да ме цакат с по-лоша. Разликата е тази, че на пазара мога да се откажа от сделката.По добре при отложени ордери поръчките да не се изпълняват, защото гаповете се получават за това, че брокера не работи, когато има пазар.Поне такива са ми впечатленията. Например един отваря в 20 или 21ч наше време, а инстата в 0.00ч. И естествено през това време цената прави някакви движения и ние го виждаме като гап в 0.00ч.В този случай кой е виновен? Аз си мисля, че е брокера.
Я дай пак, че така няма логика.Добре,нека разгледаме следния случай.Имаш отложен ордер купува 1.50/стоп 1.65 и гап от 1.40 на 1.70.При този случай брокера ще отвори по първа пазарна цена,но и ще трябва да затвори на нея тоест загубата трябва да е само спреда,а дали ще се случи така.Вярно ,че изглежда като параграф 22 ,но може да се случи в действителност.
На бай-стопа стопа трябва да е под него, не над него. Над него можеш да му сложиш селл лимит или друг бай стоп.