Ето виждаш ли следиш кой го е имало кой го е нямало.И какво като ме е нямало изпуснал съм кинтите от бонуса ли?Казах пусни ги тези картинки и продължаваш до обиждаш фереджета и тем подобни.Ти имаш сериозен проблем с търговиятаgazaro, не знам къде си бил докато те нямаше ма нещо яко си изтъпел![]()
![]()
да не шмъркАл нещо некачествено
.
пп. / изобщо не съм имала намерение да се заяждам .,,и не се правя на нищо, попитах , защото не всичките ти ТЛ-ии са спуснати по правилото , за което споменаваш , аз знам какво знам ,и ако някой ме пита нещо отговарям нормално и разбираемо, а ти се радвай ,че те лайкват фереджетата и си спами на воля
пп / на готово чакат само глупаците , ще те разочаровам.... , имам сериозни доказателства (за твое и за сведение на лайкващите те ) ,че не съм в тоя таргет
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z , тази е екстра , петурите са добре развити и разгънати![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето виждаш ли следиш кой го е имало кой го е нямало.И какво като ме е нямало изпуснал съм кинтите от бонуса ли?Казах пусни ги тези картинки и продължаваш до обиждаш,фереджета и тем подобни.Ти имаш сериозен проблем с търговиятаgazaro, не знам къде си бил докато те нямаше ма нещо яко си изтъпел![]()
да не шмъркАл нещо некачествено
![]()
пп. / изобщо не съм имала намерение да се заяждам .,,и не се правя на нищо, попитах , защото не всичките ти ТЛ-ии са спуснати по правилото , за което споменаваш , аз знам какво знам ,и ако някой ме пита нещо отговарям нормално и разбираемо, а ти се радвай ,че те лайкват фереджетата и си спами на воля
пп / на готово чакат само глупаците , ще те разочаровам.... , имам сериозни доказателства (за твое и за сведение на лайкващите те ) ,че не съм в тоя таргет
![]()
имам проблем с такива като теб.., селяни- гъзари не понасям
действат ми на лимбичната система по зъл начин ...,а тва кой го имало или нямало не ме късае грам , направи ми силно впечателние обаче силният спад на интелект и преднамереност в новите ти постовете .. that's all ...
пп/ а такива лайкове( задкулисни) също не ми допадат , фереджета и тем подобни ако имат нещо по същество, да кажат от упор ,иначе да си седат под бурките ..и да мълчат![]()
Много ви е смешно с Прасето,но ти Руми си по тъпа от него,и те ако покажеш на форума 10 поредни печеливши сделки може и на демо аз ще ти се извиня![]()
Оказа се,че имаш психо проблем,да от село съм гражданке миризливаимам проблем с такива като теб.., селяни- гъзари не понасям
действат ми на лимбичната система по зъл начин ...,а тва кой го имало или нямало не ме късае грам , направи ми силно впечателние обаче силният спад на интелект и преднамереност в новите ти постовете .. that's all ...
пп/ а такива лайкове( задкулисни) също не ми допадат , фереджета и тем подобни ако имат нещо по същество, да кажат от упор ,иначе да си седат под бурките ..и да мълчат
П.П.И ако си добре с главата на такива като мен няма да обръщаш внимание и да им благодариш на постовете,смешница![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
RyMu (12-04-2013)
на тебе , ще покажа евентуално само качествени прахчета, та следващия път да си в кондиция поне
![]()
..
.... да ми се извиниш .... и що... нещЪ ,,искам да си седа тъпа
пп/ след последния ти пост , мога да си помисля само, че или някой друг ти пише от ника , или сериозно си се повредил.., дано да е първото все пак .....