Странно при мен си го пресмята коректноПровери дали зареждаш правилният индикатор
Странно при мен си го пресмята коректноПровери дали зареждаш правилният индикатор
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Anubis, При мен TickValue е 0,10 usd. Оттам е грешката, не знам защо не мога да го променя... Последно хелп може ли?
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Сигурно е от типът акаунт който имаш. Разгледай тука https://instaforex.com/bg/account_types.php
има акаунт при който Микро Форекс с обем равен на 0.0001 от пазарния лот (цената на лот е 0,1 US цента) , тогава ще трябва да си намалиш стойностите тук:
void DoCalcs()
{
RefreshRates();
yvalue = MarketInfo(symbol,MODE_TICKVALUE) ;
TICKVALUE = ( myLotValue / yvalue ) / 1000 ;
xvalue = myLotValue / 10000.00 ;
MODETICKVALUE = yvalue * xvalue ;
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Maguet (05-03-2012)
Получи се!![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
За любителите на индикатори ще покажа една стратегия за търгуване която е резултат от моите наблюдения и експерименти !Преди време Ви пуснах един индикатор AutoTrendForecast ето какъв метод за търговия си разработих аз с него ! Качила съм няколко фрейма 1 мин ,5 мин и 4 часа всъщтност разликата е че при 1 мин се получава скалпиране а на големите графики се чака по много но резултата е виден ...И така посочения индикато се наслагва с придърпване /върху така извесния %R с период 14 така разгледано това е бързия период а AutoTrendForecast се явява бавния париод ..в сделка /бай / се влиза когато синята бърза пресича от долу нагоре AutoTrendForecast в зоната под -80 излиза се от сделка когато бързата синя стигне стойности над -20 това за по консервативните а по търпеливите могат да изчакат и AutoTrendForecast да стигне поне -20 за да излязат от сделка обратното е при сел влиза се в сделка когато синята пресече AutoTrendForecast в зоната над -20 а се продава когато стигне стойности поне - 80 дано съм била полезна !При работа с индикаторите се наблюдават още много зависимости които олесняват търговията ..
![]()
Последна редакция от ef4e : 05-03-2012 на 23:00
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, благодаря че споделяш и ти стратегиите си , утре тази ще я изпробвам в действие и ще кажа резултата, надявам се да е положителен, стратегията изглежда съвсем семпла и лесна за изпълнение и от личен опит казвам че този вид стратегии са и по печеливши![]()
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
Дани ,на мен най ми харесва на 5 и 15 мин ..най ми пасва на темперамента ..1 мин ми е прекалено много цъкане и скалп а над 1 час много чакане и редки сигнали все чакам да удари Д-***то в тавана че да вляза ..а на 5и 15 мин е сравнително често ...но всеки сам си преценява но най важното е да не се бърза и да не се влиза ако не е в тези зони !
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
ef4e, Ефче много добре изглежда,ще взема да я тествам и аз и да я пробвам.Малко сделки но качествени,поне товасе вижда на пръв поглед.
Пробвайте , дано ви свърши работа ! Ако забелязвате индикатора затова е шарен може да се правя сделки и само по цвета му ..но понякога ако се разчита само на цветовете сигнала е доста забавен и невалиден затова го комбинирах с % R и така вече се отсяват само качествените сигнали ..между другото си е готов за експерт ..ясни и точни правила какво повече !![]()
гейша -философ
Ричи не се появява дапрасне един експерт и до края на годината далетуваме на Бахамите.Пробвайте , дано ви свърши работа ! Ако забелязвате индикатора затова е шарен може да се правя сделки и само по цвета му ..но понякога ако се разчита само на цветовете сигнала е доста забавен и невалиден затова го комбинирах с % R и така вече се отсяват само качествените сигнали ..междудругото си е готов за експерт ..ясни и точни правила какво повече !. казано честно нямам нужда от експерт,единствено пробвах тоя по масд но не щя дами направи сделка и го зарязах.Не мога дасе доверя на роботче да търгува вместо мен.