Ами понеже съм почитател на руските сайтове, форуми и стратегии... от там научих доста след първите си загуби. Повечето руснаци правят само дневни сделки и спят спокойно. Има логика.
Ами понеже съм почитател на руските сайтове, форуми и стратегии... от там научих доста след първите си загуби. Повечето руснаци правят само дневни сделки и спят спокойно. Има логика.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има да ама руснаците имат много информация и книги на руски. доакато в бг само опит и четене на книги на английски .
аз например скоро четох за остаряването на индикаторите и как след време пазара се настройва така,че по-старите индикатори да показват грешни сигнали. единствено macd и фибоначи нива бяха по устойчиви и най-дълго използвани индикатори .
army dad
Добри неща има в тях и аз ги преглеждам когато мога и има какво да се научи,по блоговете също.
сега се оформи сигнал по тази стратегия и го изиграх,малък ми беше стопа и ме удари но пак продължава.
Последна редакция от hanuman : 20-05-2011 на 14:24
Аз имах няколко спая от блоговете затова там е най-добре да се внимава или само да се чете.
Точно шпиони за пароли бяха .
army dad
Лошо. Не съм имал проблеми,но е добре да се внимава.Понаучих някои стратегии но общо взето не ги прилагам.То не може всичко да се приложи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има много руски форуми по темата, предлагат също и много безплатни ЕА, индикатори, стратегии... но хубаво е човек да види кое му допада най-добре или да съчета някои неща
Аз все повече ставам фен на не роботизираната търговия . Различните стратегии няма как да проследят обръщането на пазара и редица други фактори ...
Затова най-добре е да търгува човек сам .
army dad
винаги съм предпочитал твърдо установената стратегия,но напоследък нещо се разочаровам и не знам дали стратегиите ми са грешни или подхода ми.стратегиите дават сигурност /може би фалшива /,но тяхната непроменливост може да изиграе лоша шега на трейдъра.и се чудя дали не е по - добре на база на натрупания си опит човек да търгува според пазарните условия,а не да чака средни или масd или нещо друго да му подаде сигнал по определена схема.трябва още много да уча-някои от вас сигурно отдавна са решили тази дилема,но аз не съм.
няма да е лошо някой с повече опит да подхвърля по нещо от време на време,ще е от голяма полза ,трудно е да откриваш топлата вода когато е открита отдавна
Принципно , ако искаш някой да ти помогне добре да знаеш какво питаш. Тест трябва да се разбира поне малко от анализ за да може спокойно да разбереш отговора ... Литература има много в нета и новинарски сайтове на български също .